Powered By Blogger

tisdag 22 mars 2011

Testar lite Iphone-blogging

Jag och teknik har inte det mest glädjefulla och välmående förhållandet direkt. Vilket jag tänkte ta ett första steg att ändra på här och nu.
Genom att testa lite Iphone-blogging. Med Blogblaster, eller vad det heter, blev bilden så sjukt stor att den täckte halva bloggen :-(... Så nu testar jag Blogpress istället. Vilket verkar funka lite bättre...
Fast shit vad krångligt det är... eller så är det bara ovanan som ställer till det. Har ni några bra mobilbloggingtips så emottages dessa med största tacksamhet.
Hoppas ni har en bra dag därute! Var rädda om er själva och varandra. Kramar!


- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

  1. Söta Ajax med sin hantel - så gullig! ha de

    SvaraRadera
  2. Annelie: ja eftersom hennes matte inte riktigt att representabel med sunkig mysdräkt och okammat hår så fick hon agera standin. Allt för att inte skrämma bort folk liksom... :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Inlägget ser bra ut i alla fall :) Funderar ju själv på att bli med Iphone - dels för att kunna blogga från den och dels för att få lite bättre foton.
    Kramkram

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Blogpress är absolut bäst tycker jag, och när du kommer på hur den fungerar så är det mycket enklare att blogga via telefonen än datorn tycker jag!
    Lycka till!
    Kram Emma

    SvaraRadera
  5. Hej!!
    HuR är det med er där hemma?
    Tänkte bara säga att den 7 maj blir det nog lite kalas för mig. Då hoppas jag att ni kan vara med, flyttade det ju så att även min bror skulle vara ledig :)
    tänkte bara meddela er det så ni vet. Fick inget svar när jag skrev till henke..
    Sköt om er!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Frösötös: måste erkänna att jag fuskade lite i datorn, la saker lite till rätta, efter att jag hade publicerat det i telefonen... ;o) Jag älskar min Iphone, jag tar de flesta bilderna till bloggen med den. Smidig och man har ju den alltid med sig, vilket man ju inte alltid har med en kamera, inte jag i alla fall. :o) Kram!

    Emma: låter bra, tack för din kommentar! Jag ska försöka blogga mer med mobilen så jag lär mig. Kram!

    Ella: 7 maj är inbokat!!! Jag har till och med fixat present till dig och allt. Hoppas allt är bra med er i Thailnad! Jag skriver mer hos dig om en stund. Kram!

    Odd me: tack tack, dina lurvisar är ena riktiga sötnosar de också! :o) Kram!

    SvaraRadera