Powered By Blogger

söndag 20 mars 2011

Nu tänker jag verkställa mitt hot...

... om att kasta ut ett gäng bilder från gårdagens partajande. Trots kass kvalitet:










































































































































I sista sekund kom vi på att vi hade glömt att köpa present till den nyblivna 30-åringen, så det fick bli en båttur för att lösa det problemet. Där träffade jag även söta Simone som såklart fick vara med på bild i sin Molly-jacka. Festen var på stadens rockklubb där resten av bilderna blev avknäppta. Finns inte så mycket att säga om dem egentligen, mer än att de innehåller vänner, obekantingar och den godaste drinken jag någonsin smakat, en Satanja special.
Kort sagt var det en rolig och blöt tillställning. Lite skallebank och en smula seg idag men inte alls lika farligt som jag befarade. Så därför har jag inte det att skylla på för att slippa städ och fix... Hoppas ni får en riktigt bra söndag. Kram!

8 kommentarer:

  1. Vilken underbar blandning av typer:) Ett par såna där lysande djävulshorn har jag i min ägo! Sen undrar jag vad kaninen håller i;)
    Hoppas att städningen hjälper mot skallebank! Kram gumman!

    SvaraRadera
  2. Linda: haha... ja du, vad håller kaninen i?... ;o) Inside information så kan kaninen komma att dyka upp i Big Brother. Om fler ballar ur och lämnar så kan han hux flux vara i rutan... med eller utan något att hålla i framgick dock inte... Djävulshornen var grymt coola, hade gjort sig till vilken Mollyoutfit som helst... ;o) Kram!

    Lingon: haha... redig, ett ord som jag glömt bort... det är ju underbart, får nog sno det av dig och börja använda... :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hihi.. vilken härlig kväll - kul att få en tjuvkik!

    KRAAAM

    SvaraRadera
  4. Det ser ut att ha varit en kväll värd lite skallebank. =)
    Redig är ett himla användbart ord, mycket använt här hemma.
    Jaha då får man vä bege sig västerut och prova en Satanja special vid tillfälle.

    SvaraRadera
  5. Bina: ja det är tokigt sköna människor... me like! Och på tal om det; miss you! Kram!

    Helen: von Benzo spelar igen i april, datum har jag inte koll på men kanske varsin gottedrink där och då?... Redig är grymt... :o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Det har jag koll på och det krockar tyvärr med sambons 40-årsfest =(

    SvaraRadera
  7. Helen: attans, jag hade ingen koll på datum som sagt men nu vet jag... jaja det lär bli fler von Benzo-spelningar och ännu fler chanser för oss att träffas... :o) Kram!

    SvaraRadera