Powered By Blogger

onsdag 23 mars 2011

Åtta saker som ni inte redan visste om mig...

Bina fick en utmaning – att berätta åtta hemligheter om sig själv. Hon kastade sedan ut tråden i luften. Och jag, the egotant, fångade den :o). Mest för att se om jag faktiskt kunde komma på så många saker som ni inte redan vet om mig. Hemligheter kanske är att ta i men vare sig ni vill veta något mer om mig eller ej så kommer här åtta saker som jag inte dryftat om tidigare:

1 Jag är helt värdelös på att sminka mig. Jag skulle så gärna vilja kunna eftersom jag helt enkelt har en hel del åldertecken i fejjan som jag inte riktigt känner mig helt nöjd med. Men så fort jag försöker kleta dit lite förbättrande attiraljer så ser jag ut som en jäkla clown. Och eftersom jag tycker att clowner är rätt fett obehagliga så får jag snällt hålla mig till mascaran och rynkorna...

2 Det i mitt utseende som jag har mest komplex för är mina läppar. Dumt avslöjande kanske, för nu kommer ni kanske/ troligst att syna dem på mina bilder i fortsättningen... och tänka: vilka tunna små fula och helt menlösa läppar hon har... för det är precis så jag känner. Skulle vilja förstora dem permanent någon gång, så det står på min att göra innan jag dör-lista. Just nu är det kostnaden som står i vägen och bilder mur för ett förverkligande...

3 Jag har en sjuklig besatthet av tv-program som jag egentligen tycker suger fett. Ett exempel som jag frossar i just nu är Big Brother, vilket dåreri, och jag är helsåld. En annat hatkärleks-serie är amerikanska Bachelor. En snubbe som hånglar runt med en massa brudar som är superkära i honom allihop. Patetiskt, pinsamt och motbjudande. Och jag är helsåld... :o) Och på söndag börjar svenska Bachelloret... gissar vem som kommer att sitta klistrad vid rutan... :o)


4 Jag har haft ett par riktigt bra tjejkompisar genom åren. Men mest har jag faktiskt umgåtts med killar. Och några av mina bästa bodys genom åren är mina homosexuella killkompisar. Helt galet sköna snubbar som jag har haft så mycket kul med. En av dem påminner lite om superstylisten Jonas (på bilden – tv3 måndagar kl. 22.00), kanske för att han också är stylist, men även andra drag stämmer fast min vän är en smula mindre hysterisk...

5 Jag satt vid samma runda bord som Gert Fylking under en bröllopsmiddag för något år sedan. Vid samma bord satt även hans fru och två f.d. fröken Sverige-kandidater. Och de var de sistnämnda som fick all uppmärksamhet av mr G, som i gubbsjuk. Han stötte på dem som om han var 20 år och en dokusåpakändis... Vi pratar Robinson-Robban sliskerier liksom... Pinsamt värre!

6 En av de absolut mest sympatiska människor som jag någonsin har intervjuat är Alex Schulman, belive it or not... :o) All min nervositet över att bli sönderstyckad med dumma/ spydiga/ märkliga svar och mothugg kom av sig på stört när han inledde med att be om ursäkt för att han ringde fem minuter senare än vi hade bestämt, och den trevligheten höll i sig genom hela intervjun. Ännu ett bevis på min devis att man aldrig ska ha förutfattade meningar. Poeten Bob Hansson (på bilden) är en annan sjukt ûberskön intervjudarling.

7 Jag har varit träningsnarkoman. Svårt att tro nu, jag vet. Men det fanns en period i mitt liv när jag styrketränade minst fem dagar i veckan och tillika cyklade en mil i vardera riktning till skolan jag gick på då. Saknar den tiden, eller snarare den kroppen jag hade då, och jag väntar och väntar på att träningsmotivationen plötsligt ska vakna till liv och spontaninfinna sig igen...


8 Jag har ett sjuhelsikes temperament. Det tar en bra stund att trigga igång det men när det väl visar sig så tar det fyr ordentligt. Men det går lika fort över igen när jag väl har fått studsa av råilska, röjt loss och kastat saker en stund. Och har jag väl fått göra det så är allt okej igen, för långsint är inte min grej.

Ja och så var det liksom med det. Är det någon mer som känner för att avslöja lite sanningar om sig själv så säger jag som Bina; det är bara att plocka upp tråden. Hoppas ni har en bra dag. Sköt om er därute! Och kram på er för nu!

9 kommentarer:

  1. Kul att få lära känna dig lite bättre...

    Ha en fin dag i solen (om den nu skiner hos dig oxå??)

    Kram B.

    SvaraRadera
  2. Oj, här var det djupt ! Tar INTE med mej idén & gör samma *skratt* Men det där med läpparna vara ju jäkla intressant.... Jag har ALDRIG tänkt på hur dom ser ut. Haha, jag kommer att bli ett läppstud nästa gång vi träffas haha.
    Å från det ena till det andra , såhär med flera dagars fördröjning pga jobb... typsnitt & blogg är kalasfint :-)

    SvaraRadera
  3. Vad kul du plocka upp den tråden!! Skrämmande likheter vi har på en hel del punkter..fem faktiskt! (Inte särskilt förvånande i o för sig..)
    Punkt 5 o 6 var ju klart intressanta, där ser man!! Kul med lite skvaller ibland o få "se" andra sidor av en person.
    Hoppas din dag blir riktigt bra i vårsolen!!
    Kram
    (nu har jag kollat varenda nätbutik tror jag efter en Molly som jag inte "kan leva utan", haha..jakt har inletts..)

    SvaraRadera
  4. MollyB: japp, solen skiner här också, ska snart ut och njuta lite av den under en vovvenad. :o) Kram!

    Johanssonskan: hmmm... tycker du det är djupt? Jag kände att det var yta blandat med en ett litet stänk av djup bara... :o) Haha, jag du kommer att se vad jag menar med mitt läppmissnöje... ;o) Kram!

    Annelie: haha... ja galet att det var så mycket vi har gemensamt... ;o) Måste tyda på att vi är superbäst... haha ;o) Ja jag kände för att kasta in lite skvaller också även om det inte riktigt är min grej så där... :o) Om du vill ha hjälp att leta efter din måste-ha så kan du ju alltid maila vad det är så håller jag koll. Jag ska till Malmö imorgon till exempel. :o) Kram!

    SvaraRadera
  5. You and me both då på punkt 4 =)
    Tiilbringade ungdomen på Trocadeo och 4an i Malmö och instämmer; Gud vad roligt vi hade!
    Antar att jag var Faghag innan begreppet fanns...

    Åh Bobban han är ju så cool! Såg honom här och var när jag bodde i Sthlm men jag är lite anti hoppa på kändisar så därför passade jag på att krama honom lite på Bokmässan när han var beredd ;)

    SvaraRadera
  6. Punkt 2; Tänkte just säga att du har snygga läppar, så får man läsa det där. Tycker du verkligen att kuksugar...jag menar förstorade läppar är snyggt? Det är väl att få komplex för läpparna om något! Nej, jag trodde att du var en stor flicka, men det bor väl någon liten mini-me i oss alla, i fråga om något, i ditt fall läpparna. Gå till en make-up-människa och lägg pengarna på att lära dig måla läpparna rätt/större, utan clown-vibbar.

    Lovisa

    SvaraRadera
  7. Helen: haha... ja samma här, faghag innan ordet var uppfunnet... snacka om att vi är trendsetters haha... Ja Bob, det var ganska kul för första gången jag intervjuade honom. För av en tillfällighet så kom vi fram till att han ochmin brorsa var polare när de växte upp och att första gången Bob blev full så var det efter att de hade suttit i min säng druckit rödvin... snacka om skumt sammanträffande. :o) Kram!

    Annelie: okej, då kollar jag mailen nu då. Kram!

    Lovisa: haha... kuksugarläppar, ja jag fattar exakt vad du menar men jag tänker mig inte alls sådana utan bara lite mer fylliga. Jag har en bild på en tjej som har gjort det och det är inte alls så. De ser naturliga ut och hade jag inte vetat så hade jag aldrig kunnat ana att de var förstorade... Men som sagt, det är ett senare projekt så vi får väl se om jag hux flux dyker upp här med Kalle Anka mun någon dag. :o) Kram!

    SvaraRadera
  8. <3 om du inte har något för dig ikväll vid 22 - kika på Big Brother.. blonda tjejens läppar där inne i "tusen och en natt-rummet" *RYS*

    Du är fin som du är!

    *KRAMAR*

    SvaraRadera