Powered By Blogger

måndag 7 mars 2011

Rosa familj – för de som vågar vara sig själva




















Idag har jag dressat såväl mig själv som de två andra i familjen som bär kläder i så rosa outfits som det bara gick. Jag vet att bilderna är skitdåliga men det är inte det som är det viktiga just nu. Utan det är att rosa är för att hedra Isak, Sannibus coola superkid, och alla andra som vågar stå för vem de är trots att det faller utanför puckade standardramar som inskränkta feglirare har satt upp... Ni har väl inte missat Facebookgruppen ”Visa världen att det inte är fel att bära rosa när man är kille”... ni har den i så fall HÄR. Take care! Kramkram!

6 kommentarer:

  1. Helt underbart, jublar när jag ser er!! Tänkte tidigare idag att varför har inte maken något rosa..det där var bra av din MrMake! Fast jag vet ju min älskade stödjer helhjärtat ändå..
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Härligt!
    Själv har jag varit sjuk idag och inte ens varit ute, men jag har bidragit i cerise fleecetröja trots det. =)

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne!
    Ett litet tips (som har med ett tidigare inlägg att göra); Wunder halterneck och Rock-a-fellow underklänningen är ju som gjorda för varandra, vore det inte för axelbanden! Det finns en liten "oansenlig" sak som heter Rock-a-fellow silk l/s top, som passar super att ha över de andra två, har provat! Kolla in den, finns på Lisen bl. a.
    Axelbanden - gone!!
    Kram Cissi

    SvaraRadera
  4. Underbart med rosa, så fina ni är hela familjen=)!! kram

    SvaraRadera
  5. Freja är nog tjusigast...:)
    Skämt åsido, ni är lika fina allihop! Och varför en eller annan färg skulle vara "fel" kan jag för mitt liv inte begripa! Måste vara väldigt osäkra stackars människor som tänker så.
    Att se'n just min hy/hud ser helmysko ut ihop med rosa är en annan sak. Kanske lila kan få vicka som reserv-rosa?;)

    SvaraRadera
  6. Annelie: det här var det mesta min mr Make hade i rosaväg men det fick liksom duga. Hans vovve kompenserar ju rätt bra istället. :o) Kram!

    Helen: usch, hoppas du är bättre idag! Kram!

    Cissi: tack för tipset, vet inte alls vilken du menar men jag knallar helt enkelt in till Lisen och kollar. Kram!

    Filippa: tack söta! Kram!

    Eva: klart att prinsessan är finast, det är hon alltid ;o) Jag fattar inte heller varför fiolk hänger upp sig så mycket på andra... Frejas husse blir ju utsatt för en del sådant minst sagt... :o) Och lila kan absolut vara ett bra rosasubstitut tycker jag! :o) Kram!

    SvaraRadera