Powered By Blogger

torsdag 10 mars 2011

Nykomling – should it stay or should it go?...

Jag är löjligt svintrött men kan ändå inte sova, så jag häckar lite slött här vid datorn istället, och gör ett inlägg som jag trodde/ hoppades skulle bli ett Yes slurpig, I like!
Men som visade sig vara ett stort frågetecken. Främst på grund av passformen som signalerar bra över bobberiet, gravidvarning söderöver. Vilket har blivit ett vanligt Mollysyndrom, i alla fall i min värld... På plussidan står mjuk, skön, lovely detaljer och användbar till mycket. Och ofta... Så frågan som virvlar mellan känslocentrat och förnuftet i min skalle just nu är; should it stay or should it go?



















Faerie queen blouse, vintage dark chalk

Jag hade tänkt sova på saken men eftersom det inte verkar funka så kastar jag över frågeställningen till er istället... Vad tycker ni? Stay or go??? Och med det förmedlat gör jag ett nytt desperat försök att få kontakt med John Blund... Kram!

17 kommentarer:

  1. Hoppas du sover nu ;)Jag tycker du är snygg i den så stay. MEN: jag har lärt mig the hard way att om det inte känns 100 så blir det go för då används den inte!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Godmorgon hjärtat!
    Det är ju oftast den direkta känslan som är det rätta! Den ser så söt ut, enkel modell som är skön på sommaren. Här hade den stannat, ser ingen gravidvarning heller..det är nog i ditt lilla huvud bara.
    Visst är det bra o få så här enormt goda råd, haha..förstår du inte blir hjälpt särskilt mycket!
    Ha en bra dag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Jag tycker att den ser fin ut, kan nog bli en riktig favorit varma sommardagar och dit längtar jag.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  4. Hej Gumman!
    Jag tycker att den är jättefin. Skulle vara lättare att säga nåt om du tog en bild utomhus med bättre färger, haha. Men det är ju lite kallt nu. Jag tycker att blusen är ljuvlig dock och tänker prova en på lördag, helst i alla färger.
    Kramar och ha en finfin dag vännen!

    SvaraRadera
  5. STAY!!! Du är ju hur fin som helst i den. Ser då ingen gravidvarning.

    SvaraRadera
  6. Godmorgen :)
    Den er superfin til dig!
    Jeg har selv prøvet den i ... ja, blå - selvfølgelig ;) - og fik "no stay" fordi jeg synes der er for meget stof i siden, så den strittede ud både foran og bagpå.
    Hav en god dag - kram :)

    SvaraRadera
  7. God morgon Josanne!
    Jag tycker den är fin och söt, men personligen skulle jag välja något som gick in lite mer under bysten så man fick till någon form. Den är ju ganska rak i modellen (inget fel i det om man trivs i det) men det är min åsikt =)
    Kram!!!!

    SvaraRadera
  8. Jag tänker vara brutal-ärlig här och säga tt du kan lägga pengarna på nåt som passar dig mycket bättre! Den är för gullig för dig:) Retur!!
    Tack för pratet i går! Kram!

    SvaraRadera
  9. Den första känslan brukar ju vara rätt... så om den inte känns riktigt bra så kommer den säkert bara att bli hängandes som ett dåligt samvete i garderoben.

    MEN... ett sätt att kanske få lite mer fason på den kan ju vara att sy fast band i sidorna som du kan knyta baktill och på det viset få lite mer "form" på blusen?

    Vet inte om det var så mkt till hjälp... men hoppas att du sov gott iaf! :)

    Kram.

    SvaraRadera
  10. Den är lite för 'söt' för dig, inte riktigt du.

    Kram

    SvaraRadera
  11. För lite form på den. Tycker man ser större ut i den än vad man igentligen är. No stay!
    Ha en bra dag, här i Eslöv snöar det för sjutton nu :-/

    SvaraRadera
  12. nej, detta är inte du tycker jag....

    Hoppas du sovit gott.

    Kram

    SvaraRadera
  13. Nja, inte helt säker. Och om det inte känns 100 så säger jag GO. (ifrån dig, alltså, om det var något tvivel om saken...)
    Kramar!

    SvaraRadera
  14. Tack gulliga ni får era åsikter!!! Jag har sovit på saken och bestämt mig för att den INTE får stanna. Finns så mycket annat och eftersom jag ska till Köpenhamn och prova loss på lördags å kan alla slantar behövas då istället... :o) KRAM på er!

    SvaraRadera
  15. Ja tillbaka med gulliplutt blusen och lägg slantarna på något annat...Först när jag såg produktbilderna på den så gillade jag den men hade helst sett att inte de där rosorna hängde som stora klasar där fram ;-)
    Ha bästa dagen vännen!
    Kraaam!

    SvaraRadera
  16. Nä för sött för en cool rocktant; i alla fall i den färgen. Min grå hade passat bättre om du ändå vill ha modellen.
    Kram!

    SvaraRadera
  17. Jag gillade i och för sig den lite tacky rosklungan men jag tror som Helen säger att den mörkare blir bättre, den var ju skitsnygg på dig. Man kan ju alltid hoppas att modellen är snyggare på mig i den också... :o) Kram!

    SvaraRadera