Powered By Blogger

tisdag 15 mars 2011

Dagens – 17 igen, och gissa hur patetiskt det blev...

Min tanke var aldrig att klä in benen i ett par leggings som andades 17-årig brutta på raggarstråket.
Men det var så det blev. Fast ändå inte... för eftersom jag är lite drygt 40+ sådär så blev min dagens (som tack och lov höll sig inom hemmets utstakade väggar) istället det mest patetiska som har stuckit i mina ögon på bra länge...



















Och det uttalandet grundar jag rakt av på spirorna. Men vad tror ni om att köra tights på tights? Och ha ett par andra svarta under... så att de hudfläkande gliporna istället blir svart på svart liksom... Hiss eller diss på det? Eller ska jag helt enkelt bara gå och gräva ner mig i böndernas loosergrop? (OBS: detta inlägg innehåller kraftiga stänk av självironi...) Hej för idag, Godnatt & Kramar!

7 kommentarer:

  1. Vad härligt att vara 40+ men att ha en 17-årings sinne! :)

    SvaraRadera
  2. Inte gräva ner! Jag tror svart på svart funkar :)
    Kram å sov gott!

    SvaraRadera
  3. Blir skit-läckra med tunna svarta leggings under:) God natt stumpan och kom i håg att fläta också;) Kram!

    SvaraRadera
  4. Grymma ! Spetsleggings i svart
    ( som jag personligen INTE gillar att ha "solo") hade rockat under dom du har på dej !

    SvaraRadera
  5. Godmorgon,
    ja då kommer tanten in här..inte det snyggaste jag sett! Möjligvis med något under då..men tveksam ändå! Kom ihåg att det är bara vad jag tycker som är en tant ute på en ö, haha..
    Var rädd om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Jag tycker du ska ha dem som de är eller kanske spetsleggins under. Varför har 17-åringar ensamrätt på leggings? Nä, det tycker inte jag :-) Jag kommer klä mig som jag vill tills jag blir 80 och rullatorn inte kommer in in i varuhusen längre. Men tänk vad bra man kan mölja sig fram när det är rea. Vivvi 80 år med rullatorn först i kön när Mollybutiken rear ha ha...Eller ännu värre: Gina Tricots rea, där kan vi snacka 17-åringar :-)

    Tycker i a f att det var snyggt som det var...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  7. Katarina: haha... ja tänk om det hade varit så... :o) Kram!

    Frösötös: ja det är ju dumt att inte testa innan man dömer ut dem... Kram!

    Linda: I will try! Attans jag glömde fläta igår... jaja, får ta igen det ikväll. Tack för samtal igår! Kram!

    Johanssonskan: ja det kan ju vara värt att testa i alla fall, tror jag ska ha några sådana drällandes i någon byrålåda... Najs att du hann få tag på sjalen du också, satan vad snygga vi ska bli... ;o) Kram!

    Annelie: haha... du är inte bara en tant på en ö, du säger vad du tycker, me like! :o) Kram!

    Viwi: haha... jag kan riktigt se framför mig hur Viwi 80 plöjer så både tonåringar och klädställningar flyger all världens väg... ;o) Och jag tycker precis som du, jag vägrar att rätta in mig i någonslags gamlingsled. Jag klär mig också som jag vill, så länge jag trivs. Grejen var att jag inte riktigt trivdes med dessa bara. Kände mig som en patetiskt tant som vill leka ung... Men ska testa med något under innan jag dissar dem helt. Kram!

    SvaraRadera