Powered By Blogger

fredag 11 mars 2011

Om ni inte vill ha fler habegär...

... så ska ni inte tangenta er in på DeepFlings blogg. För det gjorde jag och hips vips så hade jag en helt ny och tidigare osynlig liten sak som en stor lidelse på vill-vill-vill ha-listan. Det är inte första gången heller som deras egna bilder på Molly-utbudet har fått mig på fall, och nu sa det kadabom – kärlek för denna:

Como scarf, dark magnolia

Tänk er den till jeansjacka, en söt Molly-klänning och Primeboots... Slurpigt värre! Är det någon som har sett den i verkligeheten och är den lika snygg som på bilden?,som jag by the way har norpat från DeepFlings blogg, fast det kanske ni fattade.

Idag ska jag dra med mig mr Make och vovveduon till Djursjukhuset och hämta askan efter min lille Bosse katt. Skitjobbigt är bara förnamnet så det lär troligen bli lite mer pladdrat om det från min sida här senare idag, så ni vet om ni tycker att det är fullständigt ointressant och inte hör hit.
Hoppas ni får en betydligt roligare dag. Fredag och allt – tjolahopp! Kramar!

5 kommentarer:

  1. Katinka har den o har skrivit om den på sin blogg för ett tag sedan. Ser riktigt mysig ut.


    Jobbigt att hämta askan av en älskad katt. Usch.
    KRAM!

    SvaraRadera
  2. Tänker på er idag när ni ska hämta Bosse katts aska. Pladdra på du, det behöver man. Och även om det är svart i min bloggruta är jag har för dig. Kram!

    SvaraRadera
  3. Ååå, jag får rysningar då du berättar att ni ska få hämta hem urnan. Var inte så länge sedan vi skulle göra samma sak. Blev dock strul för de hade tydligen inte hunnit registrera vår betalning och då fick de inte lämna ut urnan. Först sitta och våndas i väntrummet en timme och sedan inte få hem urnan. Bröt ihop totalt och vägrade åka tillbaka så mannen fick åka veckan efter när betalningen registrerats. Eländiga regler och banker, kändes riktigt okänsligt men samtidigt förstår man dem ju om det finns folk som struntar i att betala.

    Lycka till, jag ska tänka på dig idag
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Usch, en dag som denna behöver du säkert något annat att tänka på.... Som en vacker scarf ;-)!!! Jag gick rakt i fällan....
    Tänker på dig idag.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Mmm, det är "farligt" att titta in på t.ex. Deepfling. Det är svårt att motstå ibland. Men scarfen är ju jättefin.
    Hoppas det går bra för er idag.

    SvaraRadera