Powered By Blogger

lördag 19 mars 2011

Molly-inspiration, födelsedag & blöt baluns

Det finns en hel hop med Molly-bloggar som bjuder på otroligt rolig, snygg, nytänkande och upplyftande komboinspiration. Men en sticker ut lite extra om ni frågar mig och det är söta Annette, danskan som har bloggen Inspire Me Today.
Jag blir alltid så himla glad när jag ser hennes bilder, dels för att hon är så grymt bra på att sätta ihop Mollysar och dels för hennes fina bilder. Kolla bara på den här till exempel, som jag har stulit från hennes senaste blogginlägg:


Underbar så det skriker om det. Självklart spelar katterna in till viss de för denna djurtossa till tant... ;o) Och på tal om det så är det här inte vilken dags som helst, för det är våra vovvars födelsedag. Vilket jag eventuellt återkommer om i ett senare inlägg under dagen...
Så är ni förberedda redan nu att det kan bli en massa hundtjat här... :o)
Och ikväll är det födelsedagsbaluns för von Benzo-gittarist N som har klivit över 30-strecket. Ska bli superskojsigt. Och garanterat blött... ;o)
Men först ska jag befatta mig med vätska i form av en välbehövlig dusch och därefter blir det ett mathandlarbesök på Ica. Hoppas ni har en bra dag! Kramar!

8 kommentarer:

  1. Grattispussar o krammar till Ajax o Freja! Ha en bra dag. kram

    SvaraRadera
  2. Såklart kommer ett Grattis från mina tassgodingar till dina små nätta Födelsedagsgodingar:)
    Å i Annettes kombovärld är jag fast sen länge:)
    Din dag ser ut till att bli en riktigt härlig happyday med andra ord.
    kram du fina!

    SvaraRadera
  3. Lukas vovvar grattis! Han är så lycklig idag för det blev en härlig långpromenad i solen i morse med många spännande hundbekantskaper. Hoppas dina vovvar får en härlig födelsedag!
    Annette kombinerar supersnyggt och jag kan "skylla" många inköp på henne faktiskt. Hmmm, när jag tänker efter tre stycken bara senaste veckan!!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Annette is also responsible for some of my purchases. Her sense of style and her photos are always inspirational. I have even featured her on my Full Circle Star facebook page (with permission of course).
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  5. Håller med dig om Annette: fantastisk på kombos och dösnygga foton. Blir alltid sugen på att handlar när jag ser hennes bilder.....

    Önskar att jag var lika smal som henne bara- lite skillnad med bredrandigt etc på en något mulligare person.

    Är det förresten någon som det full bloomers i multi på någon lite "större" person? Det skulle jag vilja se för att få en känsla för hur de ser ut då.

    Ha en underbar dag- själv stjäl jag mig lite ytlighetstid mellan de skriftliga omdömena-skallen snurrar av allt!

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Vill se blötbaluns-outfit! Blev det ängel eller djävul? Ha det så himla roligt och gör inget som inte jag skulle göra;) Kram gumman!

    SvaraRadera
  7. Ha en riktigt trevlig blöt baluns!
    Och säger som Linda: Gör absolut allt som jag hade gjort ;)

    SvaraRadera