Powered By Blogger

fredag 18 mars 2011

Sommaren på gång från DeepFling

"In process for shipping and billing..." Tjolaho tjolahopp säger jag, för den skojsiga texten mötte mig när jag precis var inne på DeepFlings hemsida och ”tittade till” mina två förbokade Summer 2011-Mollysar hos dem:













Patchwork wrap tunic, mid apricot
Patchwork wrap tunic, vintage lite lilac

Ja, jag klickade på båda eftersom jag inte kunde bestämma mig... och i 2 olika storlekar dessutom för att skoja till det lite mer. :o) Fast shit... nu kom jag visst på att jag inte har tillräckligt mycket pengar på mitt konto... måste till banken och sätta in... Nu, typ... Så over and out, jag återkommer lite senare. Kram så länge!

10 kommentarer:

  1. Heej! Så fin din blogg blivit!
    Hur är det med er? Fortfarande kallt och ruskigt hemma?
    Gratta små tjejerna från mig imorgon och kolla gärna in på min blogg om du vill se vad som händer på vår resa.. ;)

    Kraam!

    SvaraRadera
  2. Å så fin shopping du har gjort! Superfina båda!

    Kram vännen!
    Adela

    SvaraRadera
  3. ojoj...du slog till med båda två :-) de ser jättefina ut!
    Kram vännen!

    SvaraRadera
  4. Now you are in a fine dilemma; which will you keep? This may be the toughest decision you have to make. Both are beautiful!!!

    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  5. Fina, fina! Förhoppningsvis är det något på väg över haven åt mig också. =)

    Ha en skön fredagskväll.

    Och ett litet helt OT:
    Den lille svarte med humöret är en exakt kopia av min Alex. Undrar om det betyder att han ska flytta hit? ;)

    http://ronnebyshittekatter.se/2011/03/17/jourhem-sokes-akut/#comment-102

    SvaraRadera
  6. Ja jösses så fina de där är! Jag är så sugen, men vet att jag inte kommer överens med wrappar trots att jag tycker de är så fina, så jag får försöka hålla mig.... Skyndade in på deepfling, men min förbokade fanns tydligen inte med i denna sändning tyvärr!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Oj! Tror du blir smashing i den lila...eller den t.v. ...jamen båda. Ska bli kul att se dem på dig! Din stil är ball!

    SvaraRadera
  8. Dom var riktigt fina!! Framförallt den lila :) men jag älskar det mesta som är lila i och för sig..
    Kram

    SvaraRadera
  9. Ella: kallt, vidrigt och SNÖ! Trist att höra eller hur... ;o) Har varit dålig på att kolla din blogg, får ta igen det i helgen, vill ju ha koll så du sköter dig... haha... Kalas helgen efter mässan hörde jag. Kul! Vi kommer och har redan present till dig också... ;o) Kram!

    Adela: ja de är ju fina båda, därför jag inte kunde välja. Kram!

    Peggy: ja är man inte kapitalist så får man leka det... ;o) Lite ångest med båda men försöker förtränga det... :o) Mer än 700:- billigare styck från Usa´et så det kan man ju fokusera på om man inte vill känna sig som en riktig slösa... :o) Kram!

    Karen: or maby I keep theme both... ;o) Och försöker sälja annat istället... :o) Kram!

    Helen: spännande att få se vad det är du väntar på... hoppas du får det snart... jag vågar inte titta på kattsidor för risken är att djuren får ett nytt ”syskon” då... ;o) Men jag ska in och kika på din länk i alla fall... :o) Kram!

    Nena: hoppas din också dyker upp snart för väntan från man förbokade är ju sååååå slång. :o) Jag lovade ju att sniffa jeans åt dig, vilket jag inte gjorde den dagens jag sa eftersom vi aldrig var på AjaBaja som har dem. Men veckan efter gjorde jag det och de luktar INTE. Sorry att jag glömt att berätta det tidigare, jag är i virrigaste laget tyvärr... :o) Kram!

    Mammaicity: Ja nu sitter man ju bara och hoppar och väntar på att de ska komma. Lovar att visa bilder när de dyker upp. Kram!

    Odd me: ja lila är en favvofärg här också. Fast i det här fallet var det inte lika lätt att bestämma sig, men så är ju dessa wrapar mina absoluta nr 1 för vår och sommar 2011, så då blev det storhetsvansinnet att slå till på båda som fick styra... :o) Kram!

    SvaraRadera
  10. Åhhh du lyckans ost som lyckades boka dessa finingar på Deepfling!! Jag var allt för sent ute tyvärr...

    Kram.

    SvaraRadera