Powered By Blogger

måndag 14 mars 2011

Dagens katt istället för dagens stass

Eftersom jag vigde hela helgen åt diverse bravader utanför hemmet så agerar jag fin hemmafru och seriös städtant nu istället. Iklädd mysdräkt a la Omolly supersunkstil. Så därför blir det ingen bild på någon stass denna måndag. Fast jag kan istället bjuda på en lite mer Mollyfierad familjemedlem, en dagens katt:


Ända sedan den kassen uppenbarade sig i det här hemmet i lördagskväll så har Smilla katt ockuperat den större delen av dygnet. Och gud nåde den som försöker plocka bort den. Då förvandlas liten vit och pimpinett till fröken rabiatmonster... Fast säga vad man vill, hon har förbannat bra smak i alla fall... Och eftersom skurhinken står här och gallskriker efter uppmärksamhet nu så återgår jag till min dagens roll som sanitetstekniker.... Ses sen om ni vill. Kram!

7 kommentarer:

  1. Sötnöt!
    De är för roliga med påsar. Min gammelkatt kryper in i allt som går. När hon var liten sov hon i en Mc Donaldspåse och sen hade hon lite svårt att inse att hon växte och inte fick plats.

    Nu har matte bojkottat evil empire så nu blir det bara andra påsar =)

    SvaraRadera
  2. Söt katt med bra smak..
    Kram

    SvaraRadera
  3. Fina kissen ska väl självklart bo i en OM-påse;) Kram!

    SvaraRadera
  4. Så vacker fröken Smilla är. Mina katter är galna i påsar, men får hålla till godo med Coop forum eller Lidl ;-)
    kram med litet kattklös!

    SvaraRadera
  5. Så underbart söt katt!

    Kram tjejen!
    Adela

    SvaraRadera
  6. Tack finingar för era kommentarer! Ja vad är det egentligen med katter och påsar? Smilla för normalt nöja sig med sådana från Ica och dem tröttnar hon fort på, men med denna var det annorlunda... Sådan matte sådan katt kanske ;o) McEvil är bojkottat här också... ;o) Massa kram!

    SvaraRadera