Powered By Blogger

torsdag 3 mars 2011

Dagens – från en tvärvrång tant...

In och ut ur hemmet. Hit och dit på stadsasfalten. Det har gått i 190 idag. Med ett tvärkastande mischmasch mellan jobbiga, tråkiga och roliga saker. Det som plockade hem flest minuspoäng idag handlar om min arbetslöshet och underbaraste vännen S som som mår kass, minst lika skit som mig = inte kul...

Pluspoängstoppen vinner definitivt E, min supervackra och smarta svägerska, för en kanonmysig fika. Internt som fan och utanför Blogglandia, om ni har frågor på det så svälj dem, för det här är min blogg och jag skriver vad fan jag vill och känner... Däremellan kommer en dagens som 1: speglar mitt dårhumör och 2: har fått haka på under berg och dalbane-färden. Och den har ni här:



































Innanför jackan och ute på språng. Något paket lyckades jag aldrig plocka med mig hem eftersom det hamnade på Postens företagscenter som bommade igen innan jag hann dit, utan avi. Hur fan det nu gick till... att det hamnade där alltså...  Några kommentarer eller mail har jag inte hunnit svara på...

Men imorgon är en annan dag... Förhoppningsvis en bättre dag, det är i alla fall min förhoppning... Så over and out. God natt & kram från en tvärvrång tant!

6 kommentarer:

  1. Ja jävlar vilken surkärring;) En snyggo sådan iaf! Go natt stumpan och må du vakna på andra sidan i morgon! Kram

    SvaraRadera
  2. Det tror jag säkert att den blir ;)

    SvaraRadera
  3. Godmorgon hjärtat!
    Det är hårt ligga på topp..näe skämtosido, vissa dagar är mindra bra! Tråkigt när det känns som precis allt man gör går fel.
    Håller tummarna dagen i dag blir bättre!
    Blusen klär dig väldigt bra, supersnygg på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja herregud, god morgon. Det skulle vara väldigt kul att få träffa dig live någon gång för att få ta del av detta känslofyrverkeri. Du är för skön och får mig alltid att skratta. Det är en god egenskaper.

    Önskar dig lycka i allt denna dag och andra.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Fin var du ialla fall....oavsett humöret! Alla har vi våra dagar och det är DIN blogg och du får skriva och ventilera precis ALLT du vill, det är ju det som är vitsen med bloggen.
    Hoppas du fåren UNDERBAR fredag/Helg!!
    KRAM fina du!

    SvaraRadera
  6. Tacktack, för att ni kommenterar, finns och står ut med denna dåre till käring... :o) Kram!

    SvaraRadera