Powered By Blogger

onsdag 2 mars 2011

Syns inte, finns inte, vilket är bättre i det här fallet

Jag var rätt puckad som i mitt förra inlägg avslöjade att jag har lite produktbilder från Odd Molly höstkollektion 2011 i min ägo. Jag skrev också att jag inte tänker visa dem här förrän de släpps. Och vips dök det upp en anonym kommentar om att jag är riktigt taskig som inte flashar dem. Fel där! För det hade varit riktigt taskigt ATT offentliggöra dem. Av två anledningar som hänger tätt ihop...


... den ena stavas av respekt för företaget som faktiskt äger bilderna och kreationerna. Jag har jobbat som fotograf och själv råkat ut för att folk har snott och publicerat mina bilder, bland annat ett riktigt stort bolag och det är fan inte kul. Inte riktigt samma sak kan man tycka men samma ändå... Stöld som stöld liksom. Och man kan faktiskt stämma folk i båda fallen.

Det andra är kopiefaran. Ju mer som slipprar ut, desto större risk att de ondsinta kopieringshajarna hugger. Nu är jag inte så storhetsvansinnig att jag tror att min lilla obetydliga blogg drar till sig kreti och pleti världen över. Men publicerat i en blogg betyder sökbart på nätet. Och syns inte, finns inte, vilket är betydligt bättre i det här fallet, eller hur...
Och så är det när jag dryftar min åsikt... :o) Vi ses sen igen om ni vill. Kärlek!

8 kommentarer:

  1. Bra svarat! Håll på dem och njut av dem...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Hej igen!

    Kloka du!

    Ett litet ps. från förra inlägget. Nu när vi går in i fastetiden snart så slutat jag med shopping under den perioden, ett litet tips så där.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  3. Självklart publicerar du inget som du fått i förtroende.
    Kommentaren kanske kom från någon som vill främja kopierandet ;)

    SvaraRadera
  4. Oj vad rätt du hade: Rock-a-fellow regerar and I love it!!!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Det vore väl fruktat korkat att lägga ut dom bilderna?! Av dom skäl du skriver! Men visst fan finns det mycket fint där:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  6. Håll på dem för tusan!

    Jag ser fram emot hösten - men bara efter kollektionen.. annars finge det gärna vara vår/sommar hur länge som helst!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  7. Hej sötisar! Av tidstekniska skäl så får det bli ett klumpsvar med tack för era kommentarer och kramar!
    Maria: tack för erbjudandet men jag har provat igen och gillar min 1:a. Sorry men hoppas du hittar en. Jag tar bort din kommentar men sparar din mailadress om jag skulle ändra mig eller hitta nån som vill byta. Ok? Kram!

    SvaraRadera