Powered By Blogger

måndag 21 mars 2011

Motar förkylning med lite spaning och spåning

Det var inte bara bakishet igår tydligen, för det handlade även om en förkylning på gång. Vilken gör sig ännu mera påmind idag... Snörvel, nys och host... För att inte bara sitta och tycka synd om mig själv så ägnar jag mig åt spaning och spåning. Men inte av Mollysar, för en gång skull... :o) utan av tatueringar. Det var superlänge sedan jag fick något nytt klotter på kroppen och det börjar bli hög tid att åtgärda det nu känns det som.

Men. Vad i helsefyr ska jag tatuera?... Jag har en hel hop med idéer, gamla och nya och det är bara en enda röra i skallen egentligen. Och som grädde på det moset har jag fått ett infall nu precis... Och det är att jag har fått för mig att det hade varit überschysst att tatuera in någon av Odd Mollys loggor i nacken...


Eller? Såklart utan banderollen med text, någon måtta för det ju vara på dårerierna. Duvan ligger bäst till just nu... Fast det kanske finns andra loggor/ bilder som jag inte har tänkt på. Jag får nog speja lite till... Tips på andra illustrationer och kanske vad ni tycker i frågan mottages tacksamt. Kram för nu!

15 kommentarer:

  1. Det är fan otäckt! Jag satt med OM:s kortlek i går och kikade på loggor och citat. Tänker inte göra nån av loggorna, däremot ligger ett av citaten risigt till så småningom....
    Jag tycker att du ska göra Vive la difference-loggan, den kan säkert din urduktiga man rock`n rolla till lite:) Bara ett förslag! Kram stumpan!

    SvaraRadera
  2. Tycker det skulle vara klockrent på dig. Texterna på banderollerna har ju ofta ett budskap också så varför inte köra hela loggan. Gillar Vive la Difference och In odd we trust bäst

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Gillar också In odd we trust loggan :-)

    SvaraRadera
  4. Fan vad nice idé!!! den skall jag nog spåna vidare på.. Förresten! Kan inte du fråga din man som är kick as kreativ om man kan få ihop Mamma Maria med en fjäril på något sätt? tänkt hela överarmen upp motrygg axel.. Men ser det inte ritkigt framför mig.. Fjärilen skulle representera Isak och Mamma Maria representerar Miriam..

    SvaraRadera
  5. Och vad hände med svaren på frågestunden? Har jag missat något? Ro hit med det vegetariska receptet nu va! :-)

    SvaraRadera
  6. Haha, vilken idé. För mig skulle loggan med g-klaven ligga nära till, musiktokig som jag är. Ja, det är ju klockrent, loggorna ser ju ut som tatueringar!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hihi.. kul! Great minds think alike ;)

    Vive la difference-logon är en del av min tänkta coverup. Men jag kommer inte iväg.. är lite nojig och får för mig att det är smartare att göra det på hösten så det får vila så länge som möjligt från solens strålar. Är jag helt fel ute kanske? *lyssnar på veteranerna*

    KRAAAAAAAAAAM

    SvaraRadera
  8. Sovereign gillar jag! .....och några till!

    Fast jag är en sådan fegis så jag vågar nog aldrig tatuera mig...(fast hm, kanske vore det det bästa för att chocka maken alldeles....)

    Kram!

    SvaraRadera
  9. Älskar ju Vive la differense-loggan och tycker att det är ett jättebra motto, så varför inte ta med det? Å andra sidan tänkte jag genast Burn baby burn, när jag läste här, men vet väl inte om själva loggan är så kul.
    (Säger en som aldrig skulle kunna tänka sig en tatuering...)
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Vilken smart grej. Här ligger Vive la differense-loggan pyrt till.
    Kram

    SvaraRadera
  11. Tror din make gör det snyggt oavsett vad du väljer.
    Här blir det ingen Mollylogga men det lutar åt att Mr Make får göra en Höken över grodan. =)
    Ska bara inhämta tillstånd som jag vet att jag får.

    SvaraRadera
  12. Linda: haha... på tal om otäckt! För jag har också funderat på att se om det finns något bra citat att tatuera in i kortleken... Har inte kommit så långt att jag har gått igenom de bara men ska försöka gissa på vilket du valt när jag blir färdig att kolla... :o) Kram!

    Vivvi: ja det står mellan de två just nu... tror mr Make får bestämma, nacken innehåller ju inte så mycket tatueringsbar yta (till skillnad från resten av mig... ;o)) så frågan är ju vilken som får plats. :o) Fast jag är fortfarande tveksam till texten... Kram!

    Hoffsan: vit duva, frihet, vacker... det är de ingredienserna som fick mig att fastna för den först. Kram!

    Sanni: han läste och fick lite idéer, dock undrar han lite över vem Mamma Maria är... jungfru Maria gissar han på... är det rätt... hör av mig till dig igen i frågan. Kram!

    Anna Panna: :o) Jag är ju inte bäst på att svara på kommentarer... så jag vet att du har fått svaret vid det här laget. Är man 40+ så får man ta sig vissa slöhetstendenser, har jag bestämt... ;o) Kram!

    Nena: jag har haft tanken gömd i bakhuvudet länge. För visst ser det ut som tatueringar. Men det var först idag som jag kände att det kan vara en bra idé. Jag tycker att g-klaven är superfin men tyvärr inget för en tondöv som mig... :o) Kram!

    Bina: haha... ja det kan ju bli en kul bild i framtiden om vi kommer i samma... ;o) Jag konsulterade experten = mr Make och han säger att det beror på var du ska ha den. Det tar 1 vecka till 10 dagar innan det läker. Men hans råd är att man bör undvika sol den första månaden. Så du kan ju hinna nu (innan sommaren) om du vill... :o) Kram!

    Forbid Me Not: haha... här är det snudd på tvärtom... vilket betyder att jag aldrig i havet skulle kunna chocka maken med en tatuering... däremot om jag aldrig någonsin gör fler... :o) Kram!

    Fröken Abbe: den är fin den också, men mest för kläderna, inget jag skule vilja tatuera in... och vill man inte tatuera sig så behöver man ju inte. Du är fin i alla fall... ;o) Kram!

    Hilde: vi kanske ska satsa på den båda två... Bina är ju också inne på den, så en kollektiv tatuering kanske? Hmmm.... hade faktiskt varit kul när jag tänker på det... vad säger du? Kram!

    Helen: bara att hojta gumman! Fast just nu är det tidigast slutet av maj – början av juni som han har nästa lediga tid. Kram!

    SvaraRadera
  13. Vi kommer inte med samma ;) Min är en coverup av en apful slinga runt överarmen - hade tänkt tappa några kilon till före jag unnade mig det. Har det lite som en morot.

    Skall bli jätteskoj att höra/se vad du bestämmer dig för.

    *KRAMAS*

    SvaraRadera
  14. Vad kul att vi är så många som sett loggorna som tatueringar. Jag gillar solfjädern från Burn baby burn. En tanke: Kanske kan man ta en logga utan texten men lägga till ngt schysst citat istället?

    Själv har jag planer på tatueringar på båda handlederna. En kompis sa lite menande att det är 2000-talets svanktatuering. Haha! Du kanske kan fråga Mr. Make om det stämmer? :D

    Som avslutningsord (innan det här blir en uppsats) så är det supersnyggt m tatoos i nacken!

    SvaraRadera
  15. Det tidsperpektivet blir jättebra; hinner jag jobba ihop lite pengar.
    Väntar bara på ett schema från sjukhuset så ska jag hojta =)

    SvaraRadera