Powered By Blogger

fredag 4 mars 2011

Ett tips, en webshop och jag blev tokkär

Annette som har bloggen Inspire Me Today tipsar om att summer 2011 finns att förboka på Lisen. Såklart tog min nyfikenhet överhanden så jag knappade mig raskt in bland webshopens sommarutbud. Och där blev jag på stört tokkär. I:

Crochet frill dress, vintage lite lilac

En förälskelse som dock grumsades lika snabbt när ögonen föll på prislappen. 3799:- danska pengar, vilket med dagslägets kurs betyder 4456 svenska kronor. Tjolahopp... där sjönk den drömmen som en sten och lade sig onåbar längst ner på botten i sundet. För de stålarna kan man till exempel få tre av:

Sundance dress, chalk

Som jag tycker att det trots allt osar hyfsat värdig ersättare om. Så om det inte hade varit för att jag har gått i shoppingide så hade jag kanske klickat på den istället. Men nu gjorde jag alltså inte det. Jag var istället en duktig tant ;o) Kram!

7 kommentarer:

  1. Hoppla, det blev ju lite dyrt! Kan man ju åka på solsemester i en vecka till Grekland för!;)
    Men den ÄR fantastisk!

    Ha en riktigt fin helg!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Mmm, precis den jag också fastnade för...!

    Men jag var också "duktig". Inget klickande här inte.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja det var saftigt, kanske kommer den att hänga på reastången inom en överskådlig framtid :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag blev kär i den där crochet frill dressen redan när jag såg modevisningen i höstas eller när det var och tänkte att ska jag köpa ett plagg bara så får det bli den (fast i brunt). Blev superbesviken när jag såg prislappen för 4500 kr ger jag inte för en klänning, nä nån måtta får det vara....men fiiiiiin är den.

    Önskar dig en trevlig helg
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Usch ja..såg den också o blev knäckt av prislappen! Reaspan kanske framöver.. Enklaste är att låta bli o titta egentligen men hur lätt är det! Fick hem en Hookup dress (host..i vintage chalk, lätt galen ja..)igår. Jösses vad jag gillade den modellen då! Nu vill jag gärna ha den du o söta Lingonet provade, fast gissar dom redan är slut överallt! Letar o letar..
    Ha en sköön fredag!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Dra mig baklänges vilka fasansfulla priser - helt galet, helt sjukt. Fast det mest knasiga måste ändå vara att vi, vi vanliga är villiga att lägga ut dessa pengar.
    Fast när man tänker efter så är man kanske inte helt vanlig om man köper ett plagg till det priset.
    För min del nöjer jag mig gärna med en Sundance dress :)

    Ha en bra helg Josanne
    Kram
    /Carina

    SvaraRadera
  7. Ja visst är det tokdyrt! Helt klart ett reaspan, om det nu är så många som har tagit in den...
    Jag såg Sundance på AjaBaja idag, den såg riktigt slurpig ut. Tyvärr orkade jag aldrig prova den så det får bli en annan dag. Kram på er!!!

    SvaraRadera