Powered By Blogger

onsdag 23 mars 2011

Dagens med nytt halsband & snart knäckt nacke

Det har varit en ledsam och bölig dag för mig, vilket rakt av är kopplat till mitt förrförra inlägg... Så därför har jag mest hållit mig instängd på hemmaplan och pysslat med lite oväsentligt ditt och datt. Iklädd gamla hemmafavoriter men dock med ett nytt halsband dagen till ära. Jag sprang på det av en ren tillfällighet i helgen och råkade visst, av ännu en tillfällighet, shoppa med mig det hem:



















Snart knäcks väl nacken av mitt ständigt ökande halspynt... Fast med lite tur inte innan jag hinner fixa dagens middag som blir vegoburgare med rödlök och tomat i bröd. Ingen kulinarisk smaksensation direkt men gott är det. Om jag orkar så kastar jag ut ett inlägg till innan kvällen är slut, med ett tips jag fick på mailen. Om inte så dimper det in imorgonbitti istället. Ha en bra kväll. Kramar!

6 kommentarer:

  1. Vilket fint halsband! Och jag läste Bosses inlägg, jättefint....Förstår att han är saknad, tar lång tid innan det liksom går in att dom är borta.......Kram gumman!

    SvaraRadera
  2. Fint halsband! Passar dig hur bra som helst!
    Sorglig dag du haft..tråkigt!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vet du...jag kan inte riktigt läsa ditt inlägg om Bosse än. Jag vet för väl vilken sorg du har så jag får läsa det när jag känner mig lite mer stålsatt. Halsbandet är fantastiskt fint, både rart och tufft samtidigt. Jag älskar fredssymbolen och i ett hjärtform, ja - det är ju genialiskt!
    Stor kram!

    SvaraRadera
  4. Jättefint halsband, sorry jag inte hajade hur du mådde idag...
    Stor kram och vi ses snart!!
    L

    SvaraRadera
  5. Verkligen snyggt halsband, Hoppas det känns lite bättre idag.. Kram

    SvaraRadera
  6. Tusen tack söta ni! Det är bättre idag och skippa att läsa Lindiloo för jag kan inte läsa själv utan att börja böla. Massa kramar!

    SvaraRadera