Powered By Blogger

måndag 14 mars 2011

För att avsluta på ett positivt sätt...

Tack för kommentarer i mitt förra inlägg. Syftet var absolut inte att fiska efter sympatier, jag var helt enkelt bara tvungen att dra upp skiten till ytan igen för att få skriva av mig och därefter dra ett streck och gå vidare. För att avsluta på ett positivt sätt så har mina 14,5 månader hitintills i Blogglandia innehållit betydligt fler positiva sidor än negativa. Jag har träffat en hel hop av människor som jag garanterat aldrig hade fått en chans att möta annars. En del har stannat vid ytlig bekantskap, inget fel eller konstigt med det, man klickar helt enkelt inte med alla. Andra har blivit vänner, några riktigt nära vänner, förhoppningsvis för livet.


Ytterligare ett litet gäng har jag fått skön kontakt med här i bloggen och/eller via mailen men aldrig fått chans att stöta ihop med i verkligheten, fast jag hoppas att den dagen också kommer så småningom... Alla ni oliksinnade tjejer har blivit fett värdefulla för mig på skilda sätt och olika plan! Men tyvärr är det dumt nog oftast så att jag tar åt mig mycket mer av det negativa än att nöja mig med att vara glad åt det positiva. Fast nu får det vara slut på det. Dags att lära mig att fokusera på rätt saker!!! En gång för alla liksom...
Hoppas ni har en bra dag därute. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

9 kommentarer:

  1. Tycker det bara är mänskligt att ta åt sig av elaka kommentarer och man ska inte behöva få skit. Däremot öppnar man sig ju lite i en blogg och det finns alltid dårar. Själv har jag varit ganska förskonad trots mina grodor (lade precis ut ett inlägg om vad jag tycker återigen om senaste tidens dåliga stämning i blogglandia :-)).

    Tycker i a f att du verkar vara en stark person och tar inte skit vilket jag tycker verkar toppen. Vet inte vad jag skulle göra om jag fick sådana elaka mail. Antagligen deppat ihop totalt och stängt bloggen.

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Du hjärtat, du vet hur mycket jag o flera andra tycker om dig o gillar din stil!! Fortsätt bara vara den du är, glad, ledsen, arg, besviken, sur eller vad det nu är.. Din äkthet är så värdefull, ta vara på den!
    KRAMKRAM

    SvaraRadera
  3. Shit! Tror jag missat lite vad som hänt här i Blogglandia då jag inte varit lika aktiv en period... jösses! Jag är jätteglad för din blogg och hoppas vi en vacker dag kan ses. Konstigt att så många kvinnor ska vara avundsjuka på andra kvinnor... vi borde hålla ihop och stötta och uppmuntra varandra.
    Vem säger att den ena bloggen är bättre än den andra?!
    Keep shining!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Det negativa har en tendens att synas mer, tyvärr. Speciellt om det stormat förr, om man säger så.

    Men för egen del kan jag ju säga att du är lika fetvärdefull för mig och jag hoppas vi snart ses igen. Har lite (så mycket jag bestämmer) ledigt till 1/5 så jag kanske tar en sväng till din stad och hämtar lite luft.
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Jag tror om alla tänker som dig, så kommer Mollywood så småningen att återhämta sig.
    kram

    SvaraRadera
  7. Läser din blogg varje dag för att du är du!
    kram

    SvaraRadera
  8. Tack söta ni!!! Nu skiter vi i allt neggoskit och ser framåt istället... det är ju snart vår för tusan! :o) Kramar!

    SvaraRadera