Powered By Blogger

torsdag 10 mars 2011

Dagens – och en himla massa varmvatten...

Idag blir min dagensbild kvällens hemmaslapparvariant. För efter att ha varit ute och vovvenadat i intensivaste ösregnet ett bra tag så var jag så genomfrusen att jag kastade av mig kläderna och hoppade in i duschen där varmvattnet fick jobba ett längre pass på högspeed så fort jag kom innanför lägenhetsdörren.


Sedan fick jag ett ryck att jag skulle färga håret och då blev det en långrunda i duschen till, så det är väl det jag har ägnat mest tid åt idag. Att duscha... :o) Nu blir det ännu mer varmvatten när diskberget ska betas av. Ses sen! Kram kram!

6 kommentarer:

  1. Fördelen med att inte bo i villa; man använder så mkt varmvatten man vill =)
    Tack för kommentaren igår; jag kanske slår en pling nästa vecka.

    SvaraRadera
  2. Helen: haha... ja tur att jag bor i lägenhet så mycket varmvatten som jag har föärbrukat den här vintern... :o) Bara att plinga om och när du känner för det! Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne, svarar dig sent omsider på om du skulle slänga ut en efterlysning på en 1:a så jag kan byta min 2:a hook up dress. Tack så jättemycket för erbjudandet men jag oroar mig lite för lurendrejeri så jag tackar nej. Jag fortsätter hoppas på att du ändrar dig och vill byta din;) Angående din önskade shivers blouse i lila så har jag tråkiga nyheter. När jag beställt min i indigo från Deepfling så skrev de att den lila inte skulle gå till produktion...den är så snygg så det är supertrist att den inte finns att få tag i. Men men de kanske har fel. Själv är jag på jakt efter Rock-a-fellow s/s top i dark berry...som precis hinner bli snuvad framför näsan på mig. Till och med OM i Stockholm har slut på min strlk 2. Ha det bra! Maria J

    SvaraRadera
  4. Vad blev det för färg då? Fortfarande redhead? Kram gumman!

    SvaraRadera
  5. Maria: jag förstår din oro men jag har aldrig råkat ut för något lurendrejeri när det gått genom bloggen... jag tror inte att bluffarna ”vågar sig” till oss tuffingar Mollywood... ;o) Hmmm.... jag är ju inet riktigt inne på en swapp... inte än i alla fall... :o) Jag kollar gärna efter Rock-a-fellow s/s top i dark berry åt dig i Köpenhamn på lördag om du vill. Kram!

    Linda: självklart rött, inte kan man svika världens finaste hårfärg hur som helst... :o) Fast det ser mest brunt ut just nu... kanska kan beror på att det är mörkt här... får be mr Make plåta ute i helgen... Kram!

    L8: japp! Men så köpte jag ju det av en skitsnygg donna också. Love it, mitt mysplagg nummer 1... :o) Kram!

    SvaraRadera