Powered By Blogger

måndag 28 mars 2011

Dagens – inte bara till för att pynta en garderob

I och med att jag har bestämt mig för en shoppingfri period, förutom två redan betalda sommar-Mollysar som är på väg hit och ett plagg, om och när jag får råd med det..., så har jag också kommit överens med mig själv om att jag ska gå igenom min garderob och använda allt jag har.
Dels för att jag inte riktigt tycker att plagg bara är till för att pynta insidan av en garderob. Och dels för att bena upp i vad jag faktiskt gillar och vill behålla och vad som kan få flytta vidare. Så därför blev det en idag en återupplivning av...



















... livealot blouse, rose och Wool mix long cardigan, almost black. Blusen har använts en del, även om det var ett tag sedan, men koftan har pinsamt nog mest blivit hängande. Huruvida de blir objekt för en försäljning eller ej är jag inte riktigt enig med mig själv om. Än.
Däremot har jag ett par andra Mollysar som ligger på vänt för ett till salu-inlägg här. Förhoppningsvis lyckas jag få ut det under kvällen. Annars kanske det blir något annat... så vi senare igen om ni har lust. Ha en bra kväll därute! Kramar!

5 kommentarer:

  1. Åh den koftan hade jag inte klarat vintern utan! Du kan ju tänka dig hur go den var att ha när jag stod och kollade på Jay i -22. Gamla människor är ju lite frusna som du vet. ;)

    När Nymphen är på tur vet du var jag finns ;)

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Säger som Helen, den koftan har räddat mig denna köldiga vinter men klokt att gå igenom sin garderob.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  3. Hur snyggt som helst! Min woolmix har jag hängt i hela vintern nästan, så mjuk o go! Kram

    SvaraRadera
  4. Mycket smart taktik. Försöker göra det samma, minus att jag inte klarar av att sälja då. Men det är kul att plocka på sig sånt man inte använt på läääänge, och det finns en del tyvärr!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Mitt svar försvann... :o( så nu gör jag en slappevariant och skriver bara tack och kram till er allihop!

    SvaraRadera