Powered By Blogger

onsdag 2 mars 2011

Sluta jaga och ligga riktigt lågt...

Jag har sett bilder men undvikit att engagera mig det minsta. För det känns för avlägset och dessutom finns det ju plagg som anländer före.
Och vår och sommar är definitivt betydligt mer attraktivt och glädjeväckande för mig än höst och vinter. Till och med när det handlar om Odd Molly...

Men igår när söta Dr Molly visade lite bilder från Odd Mollys modevisning under New York fashion week så gick jag in och slog en kik i alla fall.
Och kanske kan det vara för att jag fullkomligt bara skyr de kallare årstiderna som pesten, men jag hittade på det hela taget ingenting som fick mig att gå igång. Visst, något enstaka plagg i vitt som känns riktigt okej men annars...



















Nope. Nada. Och samma känsla fick jag när jag tittade igenom de produktbilder som jag har i min ägo, men som jag inte kommer att visa här förrän de släpps. Inget dreggel, inget habegär. Alls. Och då slog det mig att största anledningen till det är att jag faktiskt är ganska trött på att bara titta framåt och sukta efter nytt. Min Mollyrob är sprängfull med fina plagg, ändå spanar jag hela tiden efter fler. Istället för att njuta av det jag har.

Vilket också är en stor del av anledningen till att jag har lyft fram plagg som aldrig får lämna här i bloggen... Att jag verkligen vill uppskatta det jag har och tagga ner på nyköpen. För ibland har det gått helt åt helsefyr överstyr på shoppingfronten... Jag har 2-3 Mollysar på gång under den här veckan, och två förbokade sommarplagg hos DeepFling, men förutom det så ska jag sluta jaga och ligga riktigt lågt med idiotisk spontanshopping... För att jag känner för det och inte som något måste...

Jag pratar enbart utifrån mig själv här. Och alla gör precis som de själva vill och känner. Men jag kan ändå inte låta bli att undra om det är någon som känner igen sig eller tycker ni att jag är helt ute och cyklar i kockoland? Kram på er!

11 kommentarer:

  1. Sådär känner jag inför varje kollektion. Måste liksom se kläderna live eller på andra för att fastna. Har fortfarande inte handlat ett enda plagg från vårkollektionen för jag har helt enkelt inte bestämt vad jag vill ha. Jag ligger kvar på pre-spring fortfarande på önskelistan. Men det kommer :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Varför kan du inte visa produktbilder från höst-11? Jag tycker att det är riktigt taskigt av dig!

    SvaraRadera
  3. Jag håller med dig, helt. Tankarna är hos mig också...särskilt på sistone kan jag säga. Får nästan ångest över att jag hela tiden "vill ha". Vissa saker är okej, men annat....? Jag vill njuta av de plagg jag har och inte behöva ursäkta mig heller för att jag inte har "massa nytt". Nu är det ju inte så många i molly-land som tänker illa om ngn bara för att den inte har det senaste, men det finns ju andra.

    Nåja, men det är gratis och kul att leta runt. '

    Tror förresten att jag faktiskt ibland gillar jakten mer än vinsten....


    Kram!

    SvaraRadera
  4. Håller helt med: jag har för första gången tappat huvudet inför ett släpp och vill bara ha och ha och ha! Precis som du har jag garderoben full av ljuvliga plagg och jag ska faktiskt vara så läbbig att jag härmar dig och gör en "Plagg som aldrig får lämna" just för mig egen skull! Jag är skitstressad över att jag inte i lugn och ro kunnat prova och suga på karamellen Hookup i dess olika modeller och nu har jag bestämt mig för att lämna den helt och hållet. Jag vill näsmligen ha inte mindre än 5 st :o) och när de försvinner i rasande fart går det ju inte att vara lite cool
    Största kramen från en som är på väg att kolla speglar på IKEA ;)

    SvaraRadera
  5. Hej! Jo, visst är det så..att man bara vill ha och vill ha :) först så ser man inget speciellt man vill köpa, men sen så hittar man både det ena och det andra..
    kram

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Det är egentligen mycket märkligt att fundera över kommande höst/vinter innan denna vinter är slut. Har tittat på några bilder och det som tilltalar mig mest är att det heroinchicka är borta, det är mer av glädje och normala modeller.
    Annars är det så mycket fint nu till våren och sommaren som jag vill njuta av och dessutom finns det några äldre små godbitar både i garderoben och att leta efter. Men nog tycker jag att du gör rätt i att njuta av din fantastiska garderob här och nu för det kommer nog att ramla in lite i allafall.
    Kramar från Eva som har gått lite bärsärk just denna vecka när det gäller att utöka Mollyroben.

    SvaraRadera
  7. Kloka tankar Josanne. Vi behöver nog bli lite mer här & nu till mans. Gardeobs-mindfulness?

    SvaraRadera
  8. Kloka du! Jag ska njuta i stället för att jaga, men det är svårt att låta bli när det finns så mycket fint:)
    Kram

    SvaraRadera
  9. Vad skönt att "höra" du tänker ungefär som jag har gjort en tid nu! Har sansat ner mig betydligt o "vägrar" numer gå händelserna i förväg. Det är onekligen dags börja uppskatta alla guldkorn som finns i gömmorna, det är ju många! Tycker det är tröttsamt med denna ständiga jakt, det behövs ju inte alltid. (bara ibland, fniss) Har återigen plockat fram en del som skall säljas, måste göras också ibland!
    Är du bättre idag?!
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Då är vi flera...börjar känna att jag vill hinna använda och njuta de plagg jag har. Och även hitta andra plagg outside the Mollybox som jag stannat i lite väl mycket känner jag. Finns ju så mycket annat fint att kombinera Mollysar med! Jag är fortfarande lyrisk över vårsläppet så jag har ingen lust att gå in i höst och vintern än på länge. Helst åtminst. till sommaren.
    Kram!

    SvaraRadera
  11. Hej hopp darlingar! Skulle vilja svara er var och en men just nu så hinner jag inte. Kanske senare även om det kanske känns lite gammalt då... :o( Vi får se... Kramar!

    SvaraRadera