Powered By Blogger

lördag 5 mars 2011

Dagens Molly-träff i Malmö - del 1

Trots baksmällan från helsefyr så har det varit en helt underbar dag med superfina Molly-bruttor i Malmö. Superdupertack till er allihop och ett extra jättetack till fina Dr Molly som har styrt upp allt! Det blev inte riktigt lika många bilder som jag hade tänkt, men ändå ett gäng. Eftersom jag är snudd på halvdöd just nu så har jag bara fixat till dem som blev knäppta på Unica, vår första anhalt för dagen. Så de kommer här. Resten dimper in imorgon istället.

Och så kan jag inte låta bli att avsluta med en egobild, tagen by Lingonberrie i Malmö city. Inte för att jag är så jäkla läcker direkt utan för att det låg kraftiga vårvibbar i den soldränkta luften idag.
Så härda ut vänner, det lär bli en vår även det här året. :o) God natt & Kramar!


































































13 kommentarer:

  1. GRYM fotograf ♥
    Tack för en superduper lördag :-D

    SvaraRadera
  2. Kul att se!!! Mina bilder blev suddiga? Jag tror att jag har varit så exalterad hela dagen att jag ryck kameran hit och dit, haha.
    Sov nu gott underbara du och vila ut i morgon! Du är bääääst!
    kram

    SvaraRadera
  3. Har tänkt på er halva dan, hade gärna varit med , men upptäckte det försent tyvärr.
    Jättekul att kolla alla bilder även om jag inte vet vem speciellt många är.
    Hur som helst, vad är det för fin klänning du och en till (fengxumamman?)har på er (alltså inte som ni provar, utan egen)? Underbar, en sån vill jag ha!
    kram

    SvaraRadera
  4. Johanssonskan: snarare grymt Photoshop... ;o) Tack själv vännen, har ju saknat dig! Kram!

    Lingon: mina bilder är också mest bara suddiga... photoshop is da shit, har bränt på skärpa som en galning... :o) Japp imorgon blir det slapperier gånger massor :o) Och så var det ju faktiskt så att det är DU som är bästast!!! Kram!

    Annika: vad dumt, jag borde ju ha tänkt på dig och hört av mig till dig, sorry :o( Men det lär garanterat bli fler gånger och då hade det varit superkul om du hänger på! Japp, jag och Fengxumamma har samma klänning (bestämde innan att vi skulle ha samma, mest på kul...) Det är Up-to-me-ism dress som kom förra våren, den dyker upp på Tradera då och då, jag kan hjälpa dig att hålla span om du vill... Kram!

    SvaraRadera
  5. Tack för idag! Ännu en helt fantastisk dag i glada tjejers sällskap. Precis kommit hem från kalas så nu är jag trötter.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jeanette: tack fabulous för en kanondag! Jag har gått från trött, tröttare, tröttaste till övertrött som inte kan sova... Så du ser ju vad jag gör istället... sitter här och hänger. :o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Härliga bilder på snygga tjejer i snygga kläder...måste verkligen vara kul att frossa runt med likasinnade! Det är klart att det blir vår....ser ju inte en snöfläck. Jag ska åka fr ett vårlikt Seattle till ett Sundsvall indränkt i snöhögar nästa helg, det är ingen hit (inte vädermässigt i alla fall!). Tänk Sundsvall så ter sig Malmö som rena rivieran....

    SvaraRadera
  8. Godmorgon hjärtat!
    Hoppas du kunde somna så du får din välbehövliga nattsömn! Vilka härliga bilder på era superfina tjejer! Vilken dag ni måste ha haft..underbart roligt. Dessutom känna vårkänslor, inte illa minsann..
    Ser fram emot fortsättningen..
    KRAM

    SvaraRadera
  9. Tack själv för en underbar dag!!! KRAMAR

    SvaraRadera
  10. Fina bilder på fina bruttor:) Och vilket vårväder ni verkar ha haft! Kram

    SvaraRadera
  11. Tack själv för igår och i förrgår.
    Här har vi sovit och nu är jag på banan igen.
    Dottern blev glad och lite generad över sin autograf med meddelande. Men förstod vem som skrivit - det gjorde hon!

    SvaraRadera
  12. Hej igen och tack för infon av klänning, ska spana, har aldrig sett den färgen innan. Skulle du trilla över en så kan du ju hojjta!!
    Men herre gud varför skulle just du känna att du borde sagt till mig...., jag får ju hålla reda på saker o ting själv (så känn inte så) ;). Söndagskramar. (här ska nog också slappas eller möjligen gå en långis med vovven)

    SvaraRadera
  13. Runa: ja shit det där är aldrig kul, att transportera sig från vår till vinter... :o( Har varit med om det själv... brrr... Hoppas du får superkul i alla fall trots vädret. Kram!

    Annelie: ja det var superskoj igår, precis så som det brukar vara på träffar du vet. :o) Hoppas du får en bra dag. Kram!

    Dr Molly: det är du som ska ha stort tack vännen!!! Lovely dag och din klädsel var cool too die for! Kram!

    Linda: ja det börjar ta sig på väderfronten, äntligen! Tänkte plinga dig idag, om du har tid och lust med det?... Kram!

    Helen: tack själv vännen! Det var skojsigt! Vad kul att G blev glad för sin autograf och meddelande från herr Smith. :o) Kram!

    Annika: det var lite av egoskäl jag skrev så också; hade ju varit så kul att träffa dig, Mollytoka med hund och som röker, du gör i alla fall det på bilden i din blogg, en grymt bra bild förresten. Kram!

    SvaraRadera