Powered By Blogger

fredag 4 mars 2011

Som en jädrans jojo och inte helt stinkfri

Shit vad tjurig jag var när jag skrev mitt sista inlägg igår. :o) Sitter faktiskt och skrattar åt det nu. Men det är så det är, det är så JAG är. Mentalt upp och ner som en jädrans jojo. Bara att acceptera liksom... :o) Förutom att sura och flaxa omkring så lyckades jag äntligen låta min jeansjacka få virvla i tvättmaskin.


Den värsta stanken försvann absolut. Men den luktar fortfarande lite sunkigt. Trots att jag är helsåld på sköljmedel och har överdoserat en hel del på den fronten. Så nu klurar jag på vad jag ska göra med den... kanske en tvättsväng till... Vill ju ha den, hur galet det än må läta med ett sprillans nytt plagg som måste tvättas det första man gör... hmmm... Vad hade ni gjort?

Jag har en hel hop med saker på att göra-listan idag också, ska kasta mig huvudstupa in i den nu, men jag lär troligast kika in här också lite då och då. Hoppas ni får en bra dag. Var rädda om er själva och varandra. Kram på er!

3 kommentarer:

  1. Jag hade som sagt testat med lite ättikssprit, först lite på dolt ställe så man ser vad som händer med tyget. Om det går bra så gjorde jag så här med ett riktigt inpyrt lakan: tog ca 1,5dl ättikssprit i tvättkulan. La in i tvättmaskinen med lakanet och körde en vanlig tvätt.(snåla inte med vattnet) Funkade. Värt att testa. Inget tvättmedel eller sköljmedel alltså. Utan bara ättiksspriten.

    Men, testa gärna på dold plats så att ättikan inte pajar jackan (läs: bleker eller så...)

    Lycka till, och kram!

    SvaraRadera
  2. Flinade faktiskt också när jag läste ditt sista inlägg igår men valde att inte kommentera just då ;)
    Kram på dig

    SvaraRadera
  3. Forbid Me Not: jag har tänkt på det sedan du skrev det tidigare, men jag är lite feg med den där ättikan. Ovh nu tycker jag att ju mer den torkar desto mindre luktar den... så jag ligger lågt ett tag och ser. Men tack för tips! Kram!

    Frösötös: haha... jag hade nog gjort detsamma... även om jag kanske hade behövt någon som flinade åt mig då så jag fattade nu patetisk jag var... :o) Kram!

    SvaraRadera