Powered By Blogger

onsdag 16 mars 2011

Dagens – på kockocentret och blir peppad

Hade snudd på glömt bort att jag ju även knäppte av en dagensbild när jag var ute på språng idag. Det hade kanske varit lika bra om den minnesförlusten hade hållit i sig eller om bilden hade raderat sig själv... Varför? Ja ni ser ju själva:


Fast egentligen så passar den galna uppsynen och den "lite lätt" psykotiska bildkompositionen ganska bra eftersom jag befann mig på kockocentret = vårdcentralen där jag har min psykiatriker och min stressterapeut/ kurator. Idag var det hos kuratorn jag avlade visit. Innan jag blev sjuk och blev ”tilldelad” henne så hade jag inte minsta tanke på att gå och prata med någon under liknande former. Nu kan jag inte tänka mig att inte göra det.
För våra samtal är otroligt peppande. Och idag slog det mig dessutom att de har gett mitt självförtroende en liten skjuts uppåt. Två ingredienser som betyder energipåfyllning, så i morgon blir det ett nytt ryck i projekt ”ta-tag-i-mitt-liv”. Vi ses då igen om ni har lust. Hej då för idag, tack för idag. God natt och kram!

5 kommentarer:

  1. Hej! Va bra att samtalen ger dig så mycket! Jag tycker att du ser riktigt söt ut på bilden :) Kramar och ha en härlig kväll

    SvaraRadera
  2. Chatarina & Helen: Kramar & Godnatt fina ni!

    SvaraRadera
  3. Härligt att du blir peppad. Sov så gott..
    kram!

    SvaraRadera
  4. Lingon: Kärlek vännen! Kram!

    SvaraRadera