Powered By Blogger

onsdag 9 mars 2011

Hastar in med en dagensbild

Jag tittade inom den lokala ”Molly-shoppen” när jag ändå var i Ica-butiken/ hos postombudet eftersom den ligger mitt emot. Inget nytt, men dock ett plagg provat. Fast dumt nog glömde jag att avbilda mig i det, kom på det först när mina egna paltor var på igen, så det fick bli en dagensbild i all hast där istället:


Skumt ljus och vidunderligt surmulig min, men det får duga eftersom jag inte hinner ta någon ny bild nu. Ska iväg en sväng igen strax. Men vi ses troligast ikväll igen om ni vill eftersom jag har en nykomling att prova, plåta och visa. Och så klurar jag på om jag ska sälja en Molly också, ska bara tänka klart först innan det eventuellt blir ett inlägg även om det. Så kram och god kväll på er för nu!

3 kommentarer:

  1. Jag gillar verkligen den blusen! Skulle slå till om jag bara kunde bestämma mig för rätt storlek...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag undrar vad det är du har under Sweet Brier blusen för jag får inte kläm på det men det ser coolt ut och jag har blusen så det är därför jag undrar /Maja

    SvaraRadera
  3. Fröken Abbe: om du inte har provat den så är den helt normal i storlek tycker jag. Jag har min normala 2:a i den. Och eftersom den är rosa så är det ju en klockren Fröken Abbe blus... :o) Kram!

    Maja: det är Rock-a-fellow silk slip dress, dark rose som jag har under. Färgen ser inte alls ut så i verkligheten, den är snyggare, och passar bättre med blusen än vad det som ut som här. Tycker jag. Kram!

    SvaraRadera