Powered By Blogger

måndag 7 mars 2011

Plagg som aldrig får lämna – del 14 (av 15)

Att jag skulle ha Up-to-me-ism dress i lila var det inget snack om. För den var en sådan där man ser på produktbilden första gången och instinktivt bara känner att man måste ha till vilket pris som helst. Jag nästan i alla fall... Så dök den då upp i verkligheten, men bara för att snabbare än blixten sälja slut på stört. Ingen lila att finna någonstans.

Så i någonslags släng av panik så klickade jag fortare än ögat på en chalk istället, innan den också kvickt blev utsåld. Fick hem den i slutet av mars förra året, i min vanliga storlek 2, och den var för liten. Ingen trea stod att finna så jag hängde in den i garderoben i hopp om att bli smal...
Vilket med tiden omvandlades till i hopp om att kunna swappa den.

Vilket i slutändan blev att den 10 månader efter att den landade nyligen fick ett nytt hem eftersom jag då äntligen fick tag på en 3:a. Som blev invigd i lördags:


Men eftersom jag redan från början aldrig gav upp tanken på att en dag äga även den lila så har den också hunnit landa här under tiden. En 3.a från början. Var jag hittade den till slut kommer jag skumt nog inte ihåg, och inte exakt när, men det var i somras någon gång. Tyvärr har jag bara använt den en gång:


För när jag skulle plocka fram den för luftning gången efter så hade den hängt sönder sig i ena axelbandet. Och eftersom jag är slöare än en snigel på sömnpiller så har jag ännu inte lämnat in den för lagning.
Så det börjar bli hög tid för det nu... snart... kanske i dagarna... för även om den aldrig får lämna så kan den ju vara hel så den kan användas...

Men nu ska jag fixa med tråkpapper istället. See you senare om ni vill. Kram!

7 kommentarer:

  1. Jag som aldrig har ägnat denna blåsa en tanke blev fanimej sugen när jag såg dig och Christina med den och pinuppejackan ihop. Urläckert! Hojta till om du ser en 4:a! Ring vilken kväll du vill i veckan stumpan! Ha det så bra med pappiren:) Kram

    SvaraRadera
  2. Det är min drömklänning! Letar efter en etta! Så jag säger som Linda...;) Hojta om du ser nåt=) DU är så suuuupersnygg i båda!

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  3. Linda & Adela: då håller jag span efter en 1:a och en 4:a till er. Men vilken färg är ni ute efter? Kram på er snyggingar!

    SvaraRadera
  4. Den klänningen är bara helt underbar och jag är så glad att jag lyckades köpa den i indigo från Lite Odd... Den är aningens för tajt till mig i storlek 3 men jag hoppas på att jag ska bli av med några kilo och då kommer den sitta perfekt!!! Dessa förbannade extra kilon....

    Verkar som om ni hade kul i lördags!! Wish I was there....

    Kram.

    SvaraRadera
  5. MollyB: nin vita kom också från Lite Odd, lika glad är jag! Ja dessa extrakilon, var kommer de ifrån liksom, hux flux är de bara där... varför kan de inte försvinna långt bort lika lätt... Kramkram!

    SvaraRadera
  6. Jag provade den på rea här i stan i blått nyligen, men sen hängde jag tillbaka den. Vi får väl se om den hänger kvar när jag får min första lön snart så kanske... =)

    SvaraRadera
  7. Helen: jag håller tummarna att den är kvar för den är sjukt fin och du hade passat kanonbra i den blå. Kram!

    SvaraRadera