Powered By Blogger

onsdag 9 mars 2011

Euphorbia tunic i almost black Till Salu

Min plan var att visa bilder på den nyanlända Mollyn som jag hämtade hem idag. Men nu blir det något helt annat istället. Ett till salu-inlägg innan jag ångrar mig och behåller den för att aldrig någonsin mer använda den... :o( Och nu pratar jag om min Odd Molly Euphorbia tunic, almost black från Prespring 2011:


Som jag tycker är så himla fin. Men. På någon vänster så kommer vi inte alls överens. Har aldrig riktigt gjort och kommer därför nog aldrig att göra det heller, vilket jag konstaterade när jag tog på mig den idag. Jag kan inte peka på vad det är och istället för att försöka analysera i det så säljer jag istället den här och nu.

Den är i storlek 2, normal i storlek tycker jag. Köpt på AjaBaja och använd under ett par timmar vid två tillfällen. Tags finns och skickas med. Nypris 1699:- Min prisidé är 1450:- inklusive vanligt porto inom Sverige. = SÅLD
Om du är intresserad av att köpa den så skriv en kommentar och maila mig sedan på oddjosanne@gmail.com. Nu står matlagning överst på schemat så jag återkommer med nyförvärvet imorgon istället. Sköt om er vänner! Kram!

2 kommentarer:

  1. Jag har Josanneabstinens!!
    kramar!

    SvaraRadera
  2. Lingon: haha... gissa vad jag har för abstinens... det börjar på Lin och slutar på gon... men snart är det lördag... tjodellihoo!... ;o) Kram!

    SvaraRadera