Powered By Blogger

tisdag 22 mars 2011

Inspirerad av fornminnesbilder

Jag snubblade över en gammal portfolio med mina bilder, som jag har tagit till olika jobb och som har någonstans i krokarna av tio år på nacken. Men jag blev så inspired, trots att de nästan är fornminnesmärkta, att jag gick loss med kameran och började plåta av dem. Och trots att det blev ett ganska kasst resultat (ljushuvudet jag plåtade genom plasten...) med uteljuset som sabbar, främst upptill på de flesta bilderna, vilket gör att de inte helt kommer till sin rätt, så kan jag ändå inte låta bli att visa er delar ur mitt nostalgifrosseri off today:























































































Jag vet att jag ska ha fler pärmar med bilder någonstans... frågan är bara var... (japp, jag är slarvigast i Skåne...). Framförallt ska jag ha en del svartvita fotografier som jag dels har tagit för olika jobb, dels på kul. Vill ni se fler bilder om jag hittar de andra albumen också?
Nu ska jag ut på vovvenad innan solen flyr. Återkommer med en dagens och förhoppningsvis även lite hemligheter... Så vi ses senare igen om ni vill. Kärlek!

14 kommentarer:

  1. Jättesnygga bilder! Det syns att du är en duktig fotograf! Vill gärna se mer.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Absolut!! Superfina bilder du visar!! Du är en mästerfotograf uti fingerspetsarna tror jag bestämt..
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Kul att se dina bilder! Verkligen fina.

    SvaraRadera
  4. Riktigt skitsnygga bilder! Wow!
    Jättekul att få se och ser gärna mer!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Nämen du är ju en wiz med kameran! Mer bilder tack :)
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Du är ju bara så duktig, vill se mera!!! :-)
    kramar

    SvaraRadera
  7. Jag blev lite nyfiken och frågvis: vad är det för jobb du har tagit de har fina bilderna till? Kram från Lena, en trogen läsare!

    SvaraRadera
  8. Du är sååå duktig!!!!
    Vill se meeeera
    Puss å Kram:)

    SvaraRadera
  9. Fantastiska bilder!! Vill gärna se svart-vita bilder, älskar såna! Kram

    SvaraRadera
  10. Tack snälla ni! Själv ser jag fler och fler tabbar på bilderna ju mer jag tittar, så nu tittar jag inte längre... ;o) Jag har lyckats lokalisera de andra pärmarna också, så det blir lite mer bildvisning framöver eftersom flera av er vill det. :o)
    När det gäller vad det är för jobb som jag tagit dessa bilderna till så ska vi se om jag kommer ihåg... de 2 översta är reklam/annonser för tjejen som designade armbanden, den 3:e ”utvik” i en herrtidning som jag tror hette Hemingway. Den 4:e ingick i ett modereportage för en lokal nöjestidning. Bild 5 & 6, tjejen med de stickade tröjorna till ett modereporatge i tidningen Hennes. Bild 7 & 8, modereportage i samma lokala nöjestidning. Precis som de två nedersta bilderna, en av dem använde även en stor kedja som reklam.
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera
  11. Wow! Det är det enda jag kommer på att säga.

    SvaraRadera
  12. Superfina bilder, vännen!
    Min absoluta favorit är tjejerna på trappan.

    Nyligen hemkommen efter en vecka(!) i Tyskland (jobb). Skönt att vara hemma. Håller på att plöja igenom alla roliga inlägg som jag missat.
    Kram!

    SvaraRadera
  13. L8: kul att ha dig tillbaka, har saknat dig :o) Kram!

    SvaraRadera