Powered By Blogger

fredag 18 mars 2011

Vilse i typsnittsdjungeln - Hilfe hilfe, please...!!!

Tack för kommentarer om min nya layout. Många av er tycker att det blir rörigt med det "lite flummigare" typsnittet i kommentarsfältet och i sidkanten. Jag håller med... MEN, hur i helsefyr ändrar man det, jag har försökt som en tok men det funkar inte alls för denna stenoteknikska tant... Hilfe, hilfe, please...!!! Kram!

7 kommentarer:

  1. Du går in på:
    "Design"
    "MallDesigner"
    "Avancerat"
    Lycka till!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Bra där! Du klarar det ju :)
    Jag körde typsnittet "Covered by Your Grace".
    Såå fint! Tycker du ska ta det till rubrikerna :)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. L8: ja klantkärringen hojtade på hjälp och hux flux så fixade det sig liksom av sig självt... haha... skumt. Ska kolla det typsnittet, tack för tips! Du är inte bloggsugen igen?... ;o)Miss you! Kram!

    SvaraRadera
  4. Usch sånt där ska du ICKE be mig om hjälp med! Är både urusel och ointresserad av tekniska saker! Fint har du gjort det i alla fall! Kram gumman!

    SvaraRadera
  5. Brukar vara så.... när man till sist ber om hjälp så hinner det lösa sig innan hjälpen har nått fram.

    Kul att jag är saknad :)Saknar också bloggen lite... men jag gillar inte så mycket att hålla tal eller föredrag mm och bloggen blev lite så... jag upplevde det så. Dock kul att visa upp olika kombinationer av OddMollys kläder...

    Får härja runt och ge kommentarer istället :)

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Tips! Istället för att välja svart på rubrikerna så väljer du en något grå så blir typsnittet och bokstäverna inte så "hårda".
    Kram!

    SvaraRadera
  7. L8: joråsåatt... det gick ju bra ett tag där men så fibblade jag till allt så jag fick göra om... :o( och nu får jag inte rätt på typsnittet i bloggbeskrivningen (högst upp) hur göra...??? Kram!

    SvaraRadera