Powered By Blogger

söndag 20 mars 2011

Ett nedre tips och en övre efterlysning

Jag har haft supersvårt att hitta lite roliga leggings. Och det till schyssta priser dessutom. Men nu har jag lyckats lokalisera både och hos en butik på Tradera. ZZap, som ni kommer till om ni klickar här.
Jag har redan slagit till på ett par stycken och fler lär det garanterat bli framöver.


Nix, jag är INTE sponsrad ett dugg. Jag vill bara tipsa så där lite i största allmänhet eftersom jag gillar deras leggings, priserna är najsa och leveransen snabb och bra. Och med det nerplitat så passar jag på att kasta ut en efterlysning också. Det åt Mafimo som är på jakt efter en "äldre" Odd Molly...

Full emb smock dress i brun

... i storlek 3 eller 4. Om du har en att sälja eller vet var den möjligtvis finns så blir vi glada om ni kastar av en kommentar här, eller i Mafimos egen blogg. Det var allt för nu, dags för vovvenad i solskenet. Kram på er till vi ses nästa gång!

7 kommentarer:

  1. Anna: tack snälla för tipset! Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag har också köpt tights från dom och jag gillar också dom jättemycket. Men de där bruna har jag missat tyvärr. Jag får väl hålla span om de dyker upp igen. Kram! Melissa

    SvaraRadera
  3. Melissa: det var bara någon vecka sedan jag klickade hem de bruna. Har inte heller sett dem sen men det kan ju vara värt att hålla span. Håller tummarna att de dyker upp igen. Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Trevlig blogg du har! Kollar in här lite då och då, eller egentligen varje dag :) Kollade in tipset om leggings och såg att de hade med sk. "jeans-fototryck". Svårt att avgöra om de ser ok ut.. Har du möjligtvis sådana?

    Mvh Viveca

    SvaraRadera
  5. Viveca: nej, jag har inte dem men jag har spanat på dem en massa gånger, är precis som du lite tveksam... Hamnar de här så smångiom trots allt så lovar jag att rapportera till dig. Kram!

    SvaraRadera
  6. Tack på förhand! Ser fram emot en ev. rapport :)

    SvaraRadera