Powered By Blogger

söndag 13 mars 2011

Provning av Mollysar i Köpenhamn

Japp, så var det dags att kasta ut bilderna från gårdagens Molly-provning i Köpenhamn. Det föreligger dock några fel här. Och det första är att en chrysalis i cabaret inte är det smartaste att ta på sig när man ska testa plagg i lila och andra röda toner. Det andra är att klädtestande i kombination med en köttbullekropp inte blir helt smickrande, varken i verkligheten eller på bild. Men nu är det som det är med det liksom... jag provade både 2:or och 3:or i en enda röra så tyvärr har jag inte riktigt koll på vilken size det är på paggen på bilderna. Och jag kommer inte att skriva något om plaggen mer än vad de heter. Så får ni fråga i kommentarsfältet istället ifall det är något ni undrar. Okej, nu kör vi:



















Shiver s/s dress, vintage berry



















Dareme wrap, indigo



















Dareme wrap, vintage rouge



















Mercerised cardigan, vintage berry



















Light cotton embroidered s/s, vintage berry



















Hookup ls jacket, vintage dark rose



















Super extra coat, indigo



















Rock-a-fellow silk ls top, vintage powder
Rock-a-fellow silk slip tunic, dark berry



Juliet bag, vintage gold
Super single top, almost black

Det fanns flera kandidater som aspirerade på att få följa med mig hem. Endast en fick sin önskan uppfylld, den här gången... Vilken det blev avslöjar jag lite senare. Men om ni känner för det så får ni gärna kasta ut era gissningar... :o) Hoppas ni har en bra dag. Och är rädda om er själva och varandra. Kramar!

20 kommentarer:

  1. Om man får gissa på tre så tror jag antingen Chivers dress (fast kanske inte, du tycker kanske den är för lång), eller light cotton emb. (underbar färg), eller kappan som sitter som hand i handske på dig, verkligen inte köttbulle där.
    kram så länge

    SvaraRadera
  2. Åh fin provning, många plagg passade verkligen dig! Men jag tror på Dareme wrap, den satt smäck tycker jag:)
    Ha en skön söndag!
    Kram/C.

    SvaraRadera
  3. Oh hoppas det var shivers dress eller dareme wrap för dom satt som gjorda för dig!!! KRAM

    SvaraRadera
  4. åh shivers dressen var ju underbar!!! ojojoj o jag som ska till Göteborg o inte Köpenhamn! Den hade jag ju velat ha....

    SvaraRadera
  5. Vad mycket fint. Du är supersnygg i Dareme wrap och Super extra coat. Jag gissar att det är wrap'en som följde med hem.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Kappan, kappan, kappan.... underbar på dig och jag har gillat den sedan jag såg den först. Men jag är ju supersämst på gissningsleken och du är lika supersnygg i wrapparna och klänningen och..
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  7. Snyggt! Tack för visningen :-) Skulle tro du har tagit men wrap med dig över bron!

    Kramar

    SvaraRadera
  8. Min gissning är shivers dress (skitsnygg!) eller en wrap! Kram

    SvaraRadera
  9. Jag tippar på rock-a-fellow med långa ärmar. Blev jättesugen på den nu. Maria J

    SvaraRadera
  10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  11. Mon du købte Shivers s/s dress? Den er fin til dig!

    ;-) Rikke

    SvaraRadera
  12. Jag gissar på kappan.............och var det inte den.........måste du fundera på att köpa den.Sitter som ett smäck smack smacka denna vackra kappa!
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  13. Kappan är jättefin på dig men Hockup-jackan var cool. Njej jag gissar inte =)

    SvaraRadera
  14. Haha..du o dina gissningslekar! Kastar ut en gissning på Darame wrap i vintage rouge, den var klockren på dig!! Å andra sidan var det fler som satt som handen i handsken.. Fram med det nu bara, håll oss inte på sträckbänken..
    KRAM
    (Du är jättesnygg vill jag påpeka!!)

    SvaraRadera
  15. Fanken också! Blir ju sugen på ännu ett plagg frän dissarlistan här;) Jag tror att du har köpt Rock a fellow l/s eller Dareme wrap.....Ha det bra gumman! Kram!

    SvaraRadera
  16. Oj vad kul att läsa era gissningar, tack snälla ni som gör en frågesportsidiot glad med dem. Som ni kanske har sett så var det ingen av er som gissade rätt men det var ju inte så självklart direkt. Shivern var för lång för mig, tyvärr, för den är grymt snygg och jag älskar färgen, men den går bort. Hade jag haft råd så hade det varit kappan som fått följa med hem istället, shit vad kär jag blev i den. Jag tycker nästan att den funkar som kappklänning, med bara en chrysalis under, så mjuk och superskön att ha på sig, I love! Dareme wrapen är också en liten darling, så snygg i ryggen dessutom vilket jag dumt nog inte visar här. Rock-a-fellown med långa armar var också en klar kandidat på att få åka med över sundet, ett klart positivt möte där. Precis som Hookup jackan, en riktigt cool liten sak. Så om kontot hade varit lite mer välfyllt så kunde nästan alla haft rätt här... Kramar & Kärlek!

    SvaraRadera
  17. Fina kläder!
    Tack för bilderna.
    Kram

    SvaraRadera
  18. Oj vilka fina! Tycker den lila färgen passar dig så himla bra, så den klänningen hade inte varit fel på dig... Men måste "kritisera" dig lite ;) sluta upp med att slänga ur dig att det är köttbullevarning!!! Du är verkligen jättefin som du är :) Sen är det ju faktiskt så att många av oss lägger på oss lite på hösten och vintern, lite likt björnen som går i ide eller hur... har man dessutom lite tufft i livet med allt ikring så är det nog snarare kroppens försvar att lägga på sig lite. Så lighten upp du fina!
    Kram kram/Tina
    Ps... Vet du säger det med självdistans o glimten i ögat men hör/säger man sånt ofta så fastnar det okt en självuppfyllande profetia. You rock!

    SvaraRadera
  19. Hookup jacket is a bit pricey but is so versatile to wear with everything from dresses to jeans. Lovely details too. That would have been my guess. It is the first time that I have seen anyone test it on a blog. Nice to see it on a real person. Price is a bit less on my website and I will FINALLY have stock this week.
    I hope that you had a nice visit with your mother.
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  20. Charlotte: ja det är livsfarligt med dessa provningar, för vilket habegär det väcker av alla fina kläder som finns... ;o) Kram!

    Tina: haha... du har rätt... men jag känner mig som en köttbulle eftersom jag har fettat på mig åt skogen för många otrivselkilon... Fast jag kan i alla fall försöka sluta med mitt köttbulletjat... :o) Kram!

    Karen: jag var inne i din shop eftersom jackan är så fin och jag så mycket skulle vilja ha den... men jag provade en 3:a och du hade inte den kvar... :o( Vill ha en 3:a eftersom jag gillar den lite stor... Kram!

    SvaraRadera