Powered By Blogger

tisdag 29 mars 2011

Jag kombotestar & L8 säljer finaste jackan

Darling MollyB hade en idé om att kombinera Crochet frill cardigan, mid apricot med Hookup dress, apricot. Jag tyckte att det lät som en alldeles ypperlig idé och därför var jag tvungen att kasta på mig den kombon i testsyfte:



















Vad tycker ni, ja, nja eller inte? Jag är sjukt dålig på att testa olika kombosar, jag går istället på det förutsägbara. Tråkiga, som det känns just nu. Chrysalis, något över, jeans och Primeboots. Hur genomgripande stentrist får man vara liksom... Dags att rycka upp sig och bli the queen of kombotestande! Nja... tror inte att den rollen riktigt är för mig. Men lite bättre kan jag ju bli i alla fall, så ni kanske slipper se same same på varje dagensbild i fortsättningen... :o)

Och om man går från bättre till snyggast så har ni min cliffhanger till nästa ämne, som handlar om den snyggläckra Lotta Lotta coat från förra vårens Odd Molly-kollektion. Anledningen till det är att L8 har en i powder till salu i storlek 3.


Den är i absoluta nyskick och hon vill ha 1650:- inklusive vanligt porto för den. För att den ska skickas rekommenderat tillkommer Postens avgift på 55:-. Vid intresse för jackan så skriv en kommentar här under och maila mig sedan på oddjosanne@gmail.com. Hoppas ni har en bra dag därute. See you! Kärlek!

11 kommentarer:

  1. Tycker att den kunde passa till Art silk tunic i vintage grey, :-) crysalis i powder, annie oakley, åh åh en svart crysalis underklänning!!! Åh åh ....kanske med dish blouse? Up-to-me-ism i vit?

    :-)

    Ett jättebra plagg den dära koftan.

    kramar!

    SvaraRadera
  2. Ja som Lingon säger så kommer den koftan inte vara svår att kombinera... Jag har planer om att testa den med Up-to-me-ism i indigo som jag har... det tror jag blir en hit!!

    Jag gillar din kombo med Hookupen skarpt!! Snyggt!! Till sommaren blir den utan jeans med bara bruna ben.... Snyggt!!

    Kram.

    SvaraRadera
  3. Passar nog till det mesta den lilla söta.
    Denna kombinationen var jättefin.

    SvaraRadera
  4. Urfin kombintion!! Lingon rabblar upp en hel drös som säkert är snyggt, kul o prova lite.
    När jag läste min kommentar i efterhand (förra inlägget) så hajade jag själv till hur sur o gnällig jag lät!! Det var inte alls meningen egentligen! Ville ju bara försvara din prissättning..vad jag nu hade med den att göra.. Förlåt en gammal dement tanta"luring"!
    Har också på mig något virkat i aprikost idag..
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Hej Josanne!

    Nja, säger jag. Hookupen supersnygg, koftan supersnygg men tillsamman är det något med proportionerna, vad vet jag inte men den här tanten börjar se aningen dåligt.

    Kram från Eva

    SvaraRadera
  6. Hej igen!

    Till Annelie!

    Inte lät du sur och gnällig bara vänlig.

    kram från Eva

    SvaraRadera
  7. Tjena CoolaJosanne!
    Tänkte bara att det var så nedrans länge sedan som jag vari inne och morsade på dig - så här kommer en liten hälsning.
    Hoppas att allt är bra med dig.

    Kram
    /carina

    SvaraRadera
  8. Vad skönt att du fått rensat ut i garderoberna, något jag också skulle behöva men inte får tummen ur :/ Fin kombo tycker jag och koftan kommer säkert bli perfekt till mycket annat också i sommar! Kram

    SvaraRadera
  9. Fan vad fin den där lilla virkade saken är:) Du har ju massor med läckerheter i Mollyroben som kommer att trivas med den! Kram!

    SvaraRadera
  10. Tack söta för kommentarer och tips! Ska göra en komboprovning a la större inom en snar framtid!
    Och Annelie - jag håller helt med Eva!!!
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera