Powered By Blogger

torsdag 11 augusti 2011

Är det någon som har sett den här förut?

I förra inlägget drömwrapen som jag har jagat i vad som känns som mer än en evighet. Nu en annan Odd Molly wrap, som jag aldrig förr hade sett innan den dök upp på Tradera och snabbt därefter visst råkade landa i min brevlåda… ;o)




































Ja den har en smula för lite tyg för att täcka min fettokropp men det behöver vi kanske inte låtsas om riktigt… :o) Först när jag fick se den på T så trodde jag under ett par sekunder att det kunde vara en annan, den med vinrödaktigt nertill och chalk upptill och att denna var knastvättad så den fällt och blekts. Men den såg för fin ut för att det skulle kunna ligga till på det viset. Så jag nyfikenhetsklickade. Och den är verkligen fin, powder/ gammelrosa upptill och lite svagt rosa med mönster i powder nertill. Typ. Är det någon som har sett den förut? Kanske vet vad den heter? Eller ännu hellre har en produktbild på den?

Idag blir det hemmasysslor för hela slanten här, kombinerat med att hålla koll på Muffin katt som är i upptäckartagen. Vilket inte riktigt uppskattas av djurklanen som vill ha full koll på henne samtidigt som de inte drar sig för att visa sitt missnöje över hennes närvaro. Dock inga kravaller. Än… Håller tummarna att de ska vänja sig vid henne under dagen. Fortsättning följer... Kram på er för nu!

10 kommentarer:

  1. Jag är intresserad av att köpa den av dej. Jag mailar min adress till dej.
    Lotta P.

    SvaraRadera
  2. Först o främst, grattis till ditt fina Wrap-köp av Eva!! Minns så väl när den kom, köpte min GBG o var totalt såld över dess fullkomlighet! När det gäller den är maken min stenhård, fniss.. Varje gång (visserligen inte så ofta..) som jag använder den, säger han; -den får du ALDRIG SÄLJA!! Läste Mr Makes kommentar o började fnittra..
    Denna sista T-fyndet har jag inte sett i den färgställningen vad jag kan minnas! Å vad den heter..hmm minnet du vet. A-K kanske dyker upp med svaret..
    Ha en bättre dag i dag! (tänker på lilla fingret..)
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Lotta: jag är dock inte intresserad av att sälja den. Om jag skulle jag ändra mig någon gång i framtiden så lägger jag ut den till salu här i bloggen. Kram!

    Annelie: ja den är så sjukt fin att man nästan dånar. Känner mig dock lite för fet för wrapar just nu men hoppas att jag ska orka ta tag i lite bantning snart… :o) Och ja fingret är bättre, tack och lov, tack för din omtanke vännen! Jag har precis mailat dig förresten. Kram!

    SvaraRadera
  4. Superfin Josanne!!! Jag hade en sådan i vinrött, och visst kom den i svart också men minns inte vad den heter. Kul fyndat!
    Kramis!

    SvaraRadera
  5. Du är fin i den också! Har haft den andra färgställningen men sålde den av någon anledning.. Hopas det går bra med katterna! kan ju vara lite tufft i början.. Har mejlat dig ang fikan 20/8. Vet inte om mejladressen stämmer, tog den som stod i det inslaget.. Kram

    SvaraRadera
  6. Paket i min låda idag.. Tusen tack!!! Halsbandet är en ren fullträff för mig! Så fint..åkte på direkt o tycker nog det passar till dagens Never Forget the Reason dress..o Long Frill cardigan. (fryser..)
    KRAM

    SvaraRadera
  7. "Terror" på hög nivå nu, hihi..jag igen alltså! Du jag kom på att skulle nu det tredje halsbandet finnas kvar som verkar osålt, så ber jag dig skicka till mig! Dessa kommer jag bära ofta o mycket kan jag lova..
    KRAM

    SvaraRadera
  8. Vilken snyggwrap! Jag har haft den som är plommonlila nertill och den heter Palette Wrap om jag inte minns fel.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Hoppas ska det vara! Ständigt detta slintande på tangenterna! Kram

    SvaraRadera
  10. Tack söta för kommentarer och hjälp med namn!
    Annelie & Odd me: jag mailar er om en liten stund.
    Ha en bra dag därute! Massa Kram på er allihop!

    SvaraRadera