Powered By Blogger

tisdag 16 augusti 2011

Två världsmästare i elakhet – fast på helt olika sätt

Det slog mig nu, när jag läste era kommentarer och mail, att fy fan vad taskig jag var i mitt förra inlägg… ge er förhoppningar om önskeplagg som jag sedan ändå inte vill sälja till er… Känner mig som värsta jävla världsmästaren i elakhet… :o(


FÖRLÅT!!! Det var inte meningen! Jag borde ju ha kunnat räkna ut att enligt lagen om alltings jävlighet så är mina favoriter de mest eftertraktade… Så de flesta saker ni har nämnt är därför belagda med flyttförbud, tyvärr… :o( Något kan jag faktiskt tänka mig, men måste fundera lite först. Svarar er strax så ni får veta och slipper sitta och hoppas, i onödan…

Måste först bara tipsa om en annan världsmästare i elakhet, fast på ett helt annat sätt, killen som står bakom bloggen busmejl.se. Och anledningen till att jag inte har hunnit så väldans långt med garderobsrensningen än, för jag snöade in. Och fastnade i ett asgarv. Vilken überskön dåre!
Om man har lika låg humor som mig vill säga… :o) Ha en bra kväll. Kram för nu!

10 kommentarer:

  1. Haha..näe jag tänkte väl det!! Förstår mer än väl vännen! Du får nog välja ett annat sätt att sälja på än detta..
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Du är inte elak! Det är väl bra att se vad folk är intresserade av. Tänkte väl att du inte ville bli av med det som jag ville ha :) Men, det skadar aldrig att fråga :)) Kram

    SvaraRadera
  3. Håller med Odd Me =) Klart man jagar drömmollyn och slänger ut krokar där man kan =)

    Pöss!!! Kram/Sanna

    SvaraRadera
  4. Från det ena till det sjunde.. Jo jag tänkte på "oss stackare som inte kan följa med på riksträffen i år".. Kan inte vi via någon blogg planera något roligt att "göra via nätet" den 1/10..?? Fnulade lite o ett förslag från mig är att alla köper sig en Molly den dagen, litet eller stort, gammalt eller nytt inom ett visst klockslag! Sedan skall man "tala om ev. visa vade det är man slog till på" enbart för att förgylla "våran dag" som faktiskt är en stor dag! Som dessa fantastiska tjejer ändå anordnar, donar o fixar med. Något kan kanske göra vi svikare..om inte annat för att trösta oss själva o varandra!! (ja, jag är lite halvtossig som bekant, hihi..)
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Helt OK! Det är väl helt Ok att pejla av, du lovade ju ingenting!

    Ja, hör av dig när du funderat men känn dig inte pressad, det är dina fina kläder.

    Jag menar den grå långärmade från Living Tenfold, du har en Trendsales-bild på den.

    KRAM NewYorker

    SvaraRadera
  6. Annelie: haha… ja jag får nog hitta annat sätt, som att bestämma mig först och sedan kasta ut frågor så här… :o) Kanonbra idé med nätaktivitet för oss som tvingas stanna hemma den 1/10. Kanske någonslags fotoutmaning också, som involverar Mollysar… vi får spåna och höras. Kram!

    Odd me: frågar man inte så får man ju aldrig veta :o) men som sagt så hjälper jag dig med spanande efter dem till dig. Kram!

    Naimiez: självklart gör man det! Jag mailar dig när mitt funderande landar i svar. :o) Kram!

    NewYorker: ja tänkte prova och tänka klart under eftermiddagen, mailar dig när jag har kommit fram till ett svar till dig. Den grå tyvärr inte, en av mina favvosar… Kram!

    Någons fru: haha… ja visst är det bara precis helt underbart. Skulle aldrig våga göra detsamma, mes som jag är, men är ändå allt lite sugen… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Hej! Skulle det vara så att du vill bli av med din 327:a och Livealot i almost black, är jag intresserad,jag har ju shopsat av dig förut och varit så nöjd. Men, jag förstår också om föregående inlägg liksom inte räknas längre...chansar bara helt enkelt :)

    SvaraRadera
  8. Oki, helt OK! Jag är främst ute efter den lila tunikan ... men fundra du över det jag var intresserad av, och maila! Hinenr vi isåfall göra upp ikväll så du kan posta imorgon och jag få på fredag vore det smashing, drar iväg på semester på lördag ...

    KRAM
    NewYorker

    SvaraRadera
  9. Madde: vilken 327 menar du, jag har ett par stycken? Hmmm… tyvärr inte den svarta Livealot, däremot den vita och den rosa… Kram!

    NewYorker: jag har mailat dig. Kram!

    SvaraRadera