Powered By Blogger

onsdag 17 augusti 2011

Dagens – premiärluftning & grav släng av skrivkramp

Ibland har man en sjujäkla tur. Som idag, när jag har lyckats parera in båda mina vovvenader precis mitt emellan gigantiska störtskurar. Jäkla tur för Drama coat:



















Premiärluftar Prairie strap dress i dark powder, som synes. Inte helt min färg men det kändes helt okej, och vi trivdes faktiskt ganska bra i varandra sällskap. Så det finns hopp om att kontakten oss emellan ska djupna med tiden…

För övrigt så vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer. För plötsligt slog sig en grav släng av skrivkramp sig ner i min hjärna. Får ni också det ibland?
När jag jobbade som journalist så var det en ständigt återkommande frustration, speciellt i slutet, men när det kommer till bloggen så är det ett väldigt sällsynt förekommande fenomen. Och kortvarigt hoppas jag… men det lär ni märka för vi ses igen när jag är botad från min fantasi- och skrivkunnarbrist. Om ni vill... Kram!

11 kommentarer:

  1. Snyggt - tycker du passar bra i färgen. Du kan kanske skriva några rader om hur det går för Muffin och co. Är såå nyfiken.
    kram

    SvaraRadera
  2. Men, vad snygg du är i din Drama coat!!! Och självklart också i din prairie! Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Ja men du skriver ju väldigt bra för det mesta! Visar oss många roliga o intressanta bilder, tycker du skall vara nöjd!! Sänk ribban lite o var inte så självkritisk! Du är bra som du är, koppla av lite..
    Har två resväskor packade o är förväntansfull inför resan imorgon. Skall bli så otroligt skönt..har inte haft badkläder på mig sedan förra året! Varit så mycket annat hela tiden..
    Var rädd om dig!
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Jo det händer ibland, skrivkrampen. Framför allt tror jag det händer oss som har höga krav på oss själva...
    Just nu ligger det hela tre skrivuppgifter som Högskolan vill ha men... nä.
    Snyggt med dramacoat. En röd hade gärna fått hänga på mig.

    SvaraRadera
  5. Så läckert kaxig du ser ut. Love it!

    kramar

    SvaraRadera
  6. Japp, visst händer det men då får man svamla på med nåt helt ointressant och dunka på med massa bilder istället :-) Och ibland säger en bild mer än 1000 ord. Jättefin är du i prairien och draman...

    kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  7. Supersnygg är du! Och för att ha skrivkramp skriver du väldigt underhållande :) Kram

    SvaraRadera
  8. Draman är ju bara för läcker! Och den där krampen drabbar oss alla emellanåt......Kram!

    SvaraRadera
  9. Du-kramp?! Nu skojar du med mig, jag som inte skrivit ett flasklock på ett halvt år;P

    Kramar i mängder du fina

    SvaraRadera
  10. Så snygg du är!!!!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  11. Poff sa det och så var mitt lååånga svar här bortblåst… :o( och nu orkar jag inte skriva om det… sorry för det… Men tack för kommentarer! Och Kram!

    SvaraRadera