Powered By Blogger

tisdag 30 augusti 2011

Stockholm del 1 – fredag 26 augusti

Nu tänker jag börja verkställa hotet om att flasha en massa bilder från min helg i Stockholm. Med start på flygplatsen i Ängelholm och snabbt över till Bromma…




































… och vidare till hotellet vid Hötorget, där det första jag gjorde var att testa spegeln i dagensbildsyfte. Den fick godkänt, precis som utsikten över frukostmatsalen. Men det blev ingen längre visit där, för mr Make och mr Grek skulle iväg och jobba på tatueringsmässan. Själv hade jag den supersköna donnan Linda att plocka upp vid tåget…



















… och för att inte spilla en enda sekund på väsentligheterna så blev Odd Molly butiken vår första anhalt. Och shit vad vi gick loss bland reautbudet, bönder som vi är blev vi helt till oss, det fanns ju massor kvar att röja runt bland och prova.




































Och som jag redan har visat eftersom den invigdes i helgen, så blev det Maria Tallchief cardigan i vintage powder som fick följa med mig därifrån. Ett kanonbra köp till halva priset. Älskar koftan.
Pjuxen i NK´s skyltfönster hoppade jag däremot över, trots att de var fett coola och trots att jag ju har tjatat om höga klackar ett tag nu. Istället blev det lite käk. Och sunda som vi är ända in i benmärgen så intogs det sallad och vatten...





















… innan det var dags att bege sig till tatueringsmässan i Münchenbryggeriet. Där Linda fick genomlida dryga tre timmar av smärta under mr Makes nålterror.



















Klockan 01.30 var hon färdigklottrad och vi återvände till hotellet för att stupa i säng och ladda inför lördagens bravader… Som jag återkommer till lite senare idag. För verkligheten kallar här nu. Var rädda om er därute! Kram på er för nu!

11 kommentarer:

  1. Härligt ni ser ut att ha haft det (ja förrutom de tre timmarna under nålen då :-)).

    Den där koftan är ju bara sååå himla fin. Har spanat lite efter den i webshopparna för jag hade en tanke om matchning till en nykomling men hittar den inte. Vet du om det fanns några kvar i OM-butiken?

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Vivvi: jag knep den sista de hade... tyvärr men jag ska hjälpa dig att hålla span efter den, för den är lätt värd att jaga. :o)Kram!

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig långweekend ni har haft!! Linda du o tillsammans i reahörnan kan jag nästan se framför för mig, hihi. Skall till bonnläppar som vi för att släppa loss ordentligt!
    Drog på mig någon tarmbakterie som gjort mig fullkonligt utslagen i tre dagar. Nu känns det som livet återvänt igen. Har haft hantverkare på fm så det var bara masa sig ut, målet blev Lavendel förstås, en stoor kasse följde med hem.
    Roligt få se dina bilder!
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Kul att kolla på dina bilder! Nästan som om man var med ;) Koftan är urläcker! Kram

    SvaraRadera
  5. Vad roligt att få följa din Stockholmstrip. Koftan ska du vara nöjd med, den är jättefin på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Härliga bilder! Det syns att ni haft en kanonhelg i storstan...
    Kram Helena

    SvaraRadera
  7. Coola klackar i skyltfönstret där! :)

    SvaraRadera
  8. Härligt att få se er fartfyllda helg! Lyckad shopping, snygga brudar och läker tatuering!

    SvaraRadera
  9. Härliga bilder och kul att Linda blev nöjd med sin pinuppa. Fast hur kan man annat bli när din Mr Make håller i tatuerarredskapet?
    Hoppas jag får tid och råd att placera Rioja katt på skuldran snart.

    SvaraRadera
  10. Vilka fina bilder - och vilken helg! Dumma Odd Molly-butiken hade ju inte öppet på söndagar. Fast kanske lika bra; hade säkert gått amok där inne jag med :-)

    Kram på dig!

    SvaraRadera