Powered By Blogger

tisdag 9 augusti 2011

Det känns riktigt kluvet faktiskt

Jag har en del riktiga favoriter i Mollyroben som har krympt… eller om det nu var så att det var jag som har svällt… Jag har varit nära att klicka hem dem från olika håll i större storlek men låtit bli. Eftersom jag har tyckt att det har varit bättre att fixa så att jag kommer i dem. Så småningom. Genom att droppa av lite fettfluff.


För att ersätta med större har känts lite som ett nederlag… Som att ge upp… Om ni fattar vad jag menar… Någon som känner igen sig i de tankegångarna?

Men idag trillade jag dit i alla fall… På Campadres Odd Molly kampanj. På det plagg som jag liksom saknar allra mest att kunna ha på mig… Och det känns riktigt kluvet faktiskt. Kul att få kunna ha Prairie short strap dress i almost black på sig igen. Men samtidigt ett sting av misslyckande. Fiasko…

Så för att inte den känslan ska få vinna så har det blivit dags att dra igång projekt viktminskning. Igen. Idag. Eller kanske imorgon… ;o) Kram för nu! Take care!

14 kommentarer:

  1. Åhhh, känner igen mig... vill så gärna gå ner 5-10 kilo men jag gör inte så mycket åt det... äter inte mindre och tränar ingenting... flera jeans som sitter obekvämt pga extra kilon... midjan bara sväller... har alltid varit spinkig innan jag fick barn så jag har inga rutiner (läs karaktär). Hur svårt kan det vara att börja träna? Det är "bara" att göra det... kan man tycka... men jag gör det inte :)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. L8: det är exakt samma sak för mig! Har också alltid varit smal innan och har Noll karaktär… Längre i alla fall. För jag har tränat mycket förr men just nu finns det liksom ingenting som kan få mig till ett gym känns det som. Känns liksom inte så lockande när man är fet och har noll kondis. Bara att göra… hmmm… Fan vad det är synd om oss… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja, det är svårt det där med vikten... Denna sommar har inte varit bra för min vikt heller. Viljan är ju inte hundraprocentig under en hel dag ens! Varken träning eller äta nyttigt lockar ju på sommaren ;-)
    Kanske nästa vecka?
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. L8 och Josanne - jepp, här är en till som sällar sig i den lata skaran och tror att jag en dag ska vakna och se att de sista 5 graviditetskilona är borta! Det har inte hänt än och garderoben är knökfull med finingar som inte går på och ag 'vägrar' också nederlaget att köpa större... Men nya målet för mig är 28/12, då är minstingen 2 år och då ska ta mig tusan de sista kilona vara väck!
    Kram på er!

    SvaraRadera
  5. Helena: nä man undrar lite var den där viljan har blivit av… Jag lyckades bara vara nyttig och duktig några enstaka veckor och nu känns det långt borta att ta tag i det igen… :o(

    Lindiloo: haha… ja det där hoppas jag också på, att vakna upp och överflödskilona är puts väck… fast det händer ju inte, utan tvärtom, fler kilon kommer och ansluter istället… :o(

    Vad säger ni tjejer, ska vi köra lite gemensam bantningsklubb i höst och peppa varandra?
    Kram på er!

    SvaraRadera
  6. Jaaaa, jag går med i bantningsklubben! Synd att vi inte bor i samma stad för då hade vi "pösmunkar" kunnat tvinga oss till träning tillsammans och samtidigt haft kul ;)

    SvaraRadera
  7. Åh vad jag känner igen mig, jag stod också i garderoben och konstaterade att alla plagg krymt.
    Sommaren har varit lite för god med både festlig mat och dryck vilket satt sina tydliga spår...
    Jag försökte mig på pulver samtidigt som du körde men det gick inte så många dagar. Jag gillar mat för mycket. Så igår tog jag mig själv i kragen och beslutade mig för att det får vara nog. Inhandlade boken "matrevolutionen" och påbörjade projekt LCHF.
    Igår mådde jag skit, kändes som världens avgiftning. Idag känns det bättre och framförallt känns det bra att jag bestämt mig för en metod som jag vet funkar. Gick ner över tio kilo med metoden innan jag blev gravid.

    Kram, klart du kan krympa ner dig i alla dina fina kläder - det gäller bara att du hittar motivationen!

    SvaraRadera
  8. Om jag bara hade skött mig och bara ätit LCHF så hade jag nog sluppit en del fluff. Men precis som du har jag noll karaktär. =)
    Alltså du kan ju inte börja banta imorgon - vi måste äta cheesecake på fredag för nu har jag sålt in Mr Sambo på den ;)

    Jag har bytt upp mig i storlek på några plagg men roligt nog funkar en del 2:or fortfarande. Men jag håller med, det känns som ett nederlag.
    Men tanten har iaf reclaimat sin ursprungliga hårfärg idag!

    SvaraRadera
  9. hur är cc jacket i storleken?

    SvaraRadera
  10. Ja det där med mat är svåååårt!! Jag älskar mat!! Fet mat!! Smör ost majonäs.... Mums!! Har provat LCHF i ett år och gick ner gågra kilon på det men det blev allt för tråkigt i längden... Även om LCHF tillåter allt det feta blir kosten ganska begränad och väldigt enformig och tråkig efter ett tag...
    Nu har jag tänkt att prova lite "gammeldags" banting för att bli av med de sista kilona efter 2 barn. Äta mindre fett, mindre socker, äta oftare och små portioner.... så får vi se om det hjälper??? Det är ju oxå ganska trist....

    Jag är däremot duktig på att träna, eller rättare sagt jogga. Jag joggar 3 gånger i veckan ca 50-55 min ute i skogen i väldigt kuperad teräng... Så nu har jag fått ett annat problem: min lår har blivit stora av muskler!! Alla jeans sitter nu väldigt tajt i låren och inte har jag gått ner något i vikt heller efter ett års träning!! Men nog har väl lite fett blivit till muskler och muskler väger mer, eller?? Aldrig är man nöjd...

    Hoppas att du lyckas Josanne!! Jag tror på dig ;-)

    Kram MollyB

    SvaraRadera
  11. Här är en latmask till som börjar fundera på om jag fått någon slags hormonrubbning eller nåt! Poff sade det på några månader och ALLT lade sig på magen och lite andra trevliga ställen som överarmar och nacke :/ Dessutom försvann rumpan! Vart tog den vägen?? Har skaffat mig en cykel men den står och rostar på gården.. Nä! Dags att rycka upp sig! Styrkekramar ;-)

    SvaraRadera
  12. Ett stort pepp är ju att man mår mycket bättre när man tränar. Sover bättre och äter oftast bättre för det drar inte lika mycket att stoppa i sig slarvigheter.
    Så försöker jag lura i gång mig själv, men det är svårt. Särskilt när man är gift med mr Kanelbulle himself. <3

    kramar vännen!

    SvaraRadera
  13. Här är det en till som inte har någon karaktär.....nån längre stund ;)
    Det är något med sommaren som gör att kläderna krymper.....
    Får satsa på höstmys med grönsaker istället för chips och godis :)

    Kram
    Anna

    SvaraRadera
  14. Upptäckte precis att jag helt har missat att svara på era kommentarer här. Ber tusenfalt om ursäkt för det men ni ska veta att jag alltid läser alla kommentarer och uppskattar högt att ni skriver och det ni skriver! Kram!

    SvaraRadera