Powered By Blogger

onsdag 31 augusti 2011

Stockholm del 3 – lördag 27 augusti: på tatueringsmässa

Efter vår träff med de übersköna stockholmsdamerna begav jag och Linda oss tillbaka till hotellet för en liten stunds vilande. För min del framför Ullared på tv. Fantastiskt sätt att få en kick, så sedan byttes det kläder och…




































… knallades iväg till Stockholm Ink Bash på Münchenbryggeriet. Där vi möttes av glad grek som köpt sig en ny tatueringsmaskin. Innan det var dags för Gunnarssonskan att bege sig upp på scen för att tävla med sitt senaste klotteralster. Och jag är så jäkla stolt över att hon gjorde det…




































… för det är skitnervöst att kliva upp där med tusen par ögon mot sig och behöva prata i mikrofon med den smått galna (men supersköna om man står nedanför scenen) konferencieren, som kan slänga ur sig lite vad som helst. Men Gunnarssonskan klarade det galant. Eftersom hon, som mig, är inne på att våga för att vinna… :o) Själv roade jag mig med att stå medanför scen och okynnesplåta tatueringar på andra tävlande. Så varning för ett litet regn av bläckkonst här och nu:























































2 kommentarer:

  1. Gjorde inte du någon tatuering?
    Ellie

    SvaraRadera
  2. Så roligt o få se o vara med på ett hörn! Har tittat igenom allt o förstår verkligen ni har roligt tillsammans!! Tänk vad många olika tatueringar det finns..o vad stort det blivit med denna kroppsmålning igen, kul.
    Varit i djuraffären o shoppat hem en massa kattprylar inför lördagen. "Flickorna" såg lite misstänksamma ut när maken fäste upp klätterställningen o jag testade vilken matplats nykomlingen skall få. Klart misstänksamma, fniss. Kommer bli spännande!
    Ha en skön kväll!
    Kram kram

    SvaraRadera