Powered By Blogger

onsdag 3 augusti 2011

Inte kompisar & kluvet att vara hemma


Med datorn i sängen och tv´n på i bakgrunden. Så ser det ut här just nu. Och så kommer det nog att se ut stora delar av dagen, för magen och jag är inte komisar alls. Idag heller... :o( Tur jag har hundarna så jag måste skärpa upp mig så pass att jag i alla fall släpar mig ut med dem.

Jag fick precis en sms-rapport av mr Make som åkte iväg själv med våra vänner, för det finns inte på kartan att han skulle få stanna hemma från något han verkligen vill bara för att jag mår dåligt. De har precis fått upp tälten nu och det är helt klart kluvet att vara hemma. Glad att jag inte åkte med tanke på måendet, skitledsen för krånglande jävla skitmage som gjorde att jag inte åkte.

Får försöka se det positivt... som i fem egodagar för mig själv... kanske ska ta en sväng till Malmö imorgon eller på fredag om jag mår bättre. Kan ju inte bara ligga här och tycka synd om mig själv resten av veckan... fast en stund till har jag bestämt mig för att det är okej att göra det. Vi hörs igen när jag har slutat med det och kanske har nåt lite mer vettigt att komma med. Önskar er en bra dag. Kram!

11 kommentarer:

  1. KRya på dig och ta vara på egen tiden! Kramkram

    SvaraRadera
  2. Du har nog smittat mig över telefon för jag har ont i kistan jag med i dag:(
    Krya på oss! Kram!

    SvaraRadera
  3. Pernilla: tack tack snälla! Stor kram tillbaka!

    Linda: attans, det var ju jäkligt korkat och elakt av mig... eller så är det signaler från magen att det behöver det där snörpet i Stockholm som vi pratade om igår... ;o) Tack som fan för babblet. Bara 1 timme och 16 minuter... :o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Krya på dig vännen!
    Vi kanske kan ses någon dag om du mår bättre...?

    kramar!

    SvaraRadera
  5. Krya på dig! Hoppas verkligen att magen slutar bråka med dig.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Krya på dig. Synd att du inte kom iväg men det låter mysigt att vara hemma och kolla TV/data. Gör det med gott samvete tills lusten och energin kommer tillbaka. Kram!

    SvaraRadera
  7. Lingon: tacktack! Och vad sägs om något hitte-på på fredag? Tid och lust? Massa Kram!

    Hilde: tusen tack snälla söta för omtanke! Kram!

    L8: thanx darling! Jag försökte att göra det helt utan dåligt samvete, men det smög sig ändå på, skit att man ska ha en massa borden och måsten i skallen jämt… :o) Kram!

    SvaraRadera
  8. Krya på dig !

    Trist att du missa Tyskland.

    Kram
    Lotta A

    SvaraRadera
  9. Ja, visst är det konstigt. (De flesta) killar är mycket bättre på att inte ha dåligt samvete/måsten och botden... skulle också vilja vara bra på det... vi åstakommer inte mer för det... vem bryr sig om en vecka eller tre år... om det var dammsugat, rent på diskbänken eller städat... man ska vara lika snäll mot sig själv som mot sinna vänner... Du skulle ju lätt tycka att din vän skulle ligga och vila vid magont istället för att stressa runt helt matt... visst!?! Vila nu... med gott samvete. Kram!

    SvaraRadera
  10. Det är nog nåt som går; min mage har totalhavererat.
    Hoppas du mår bättre snart!

    SvaraRadera
  11. Lotta: tack tack ! Och ja det är lite trist men ser det som hellre må dåligt här än där i tält… Kram!

    L8: hela tiden ”duktiga flickor”, så jäkla korkat… för man vet ju att det egentligen är idioti. Vi får väl helt enkelt bli bättre på att peppa varandra vi måste-tanter… så tack för att du fick mig att tänka här! Kram!

    Helen: men fy fasiken! Krya på dig du också! Snart! Kram!

    SvaraRadera