Powered By Blogger

onsdag 31 augusti 2011

Tävlingen efter var det mr Makes tur att gästspela en liten sväng i rampljuset…



















… med sin seriemördartatuering gjord av Benjamin Moss från USA. Och jag fortsatte att hänga över Iphonen för att fylla den med ännu mer högklassigt klotter:





















































Juryn överlägger. Det blev dock inget pris, vare sig för Lindas pinuppa eller för mr Make porträtt men med en brutalmördande konkurrens är det liksom inget man kan räkna med. Och för den som överväger att gå till en hemmatatuerare bara för att få en gaddning billigare och snabbare så kolla bilderna en gång till och inse att en duktig tatuerare är värd sin vikt i guld. Vilket Lindas syrra Ann-Sofie som också dök upp fattar. Dock blev det inget klotter för henne. För trots att jag och Linda gjorde allt för att pusha henne så tvekade hon för länge, dumt…



















… vilket inte deras kusin Michelle gjorde, som fick en dödskalle signerad mr Grek. Tyvärr har jag ingen bild när den var klar men jag tror att Linda kan ha det så kolla hos henne om ni vill se den i färdigt skick. Och så lite sköna människor som får avsluta denna rapport från mässan.




































Matte på House of Pain i Malmö, en japansk tatuerare som gör det på sitt sätt a la japansk tradition, Håkan i vitt, tatuerare i min hemstad och den skönaste av dem alla, som Linda benämnt som svärmorsdröm i sin blogg; Simon, piercare i Stockholm.
Aströtta men upprymda av allt som dagen bar med sig fortsatte Gunnarsson och jag att bravada lite på egen hand. Med besök på McDonalds, nattfotografering, pladder och en smula alkohol utanför hotellet innan vi höll natt vid 2-tiden...



















Har ni pallat ända hit så förtjänar ni en fet guldstjärna… för shit med bilder och svammel det blev. Och ännu mer kommer. Fast först ikväll gissar jag… Kram!

4 kommentarer:

  1. Åh, vad sugen jag blir! Måste kolla upp någon av tatuerartipsen du gav mig.

    Tack för härlig inspiration!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Kul med dina bilder! Det är verkligen vandrande mästerverk! Jag har inte en enda men nu blir jag faktiskt sugen :) Kram

    SvaraRadera
  3. Jag var där i Söndags och gjorde min första tatuering :D Killen var bra, men det ser ändå ut som nån har kluddat lite på mig. Så går det när man gör texten själv och inte skriver så snyggt ;) Men det är jäkligt personligt kludd.

    Så kul, så nu måste jag bara hitta nån jag ska gå till för nästa.
    Nån som har ett bra tips här i STHLM?

    Såg såklart Ozzy jobba med :)

    Mallan

    SvaraRadera
  4. Klart jag orkade, så jag norpar åt mig en guldstjärna. =)
    Nästa år kommer jag dit för då ska jag banne mig vara bofast på orten. Så det så!

    SvaraRadera