Powered By Blogger

måndag 15 augusti 2011

När man måste prioritera

Jag har klurat och funderat, räknat och övervägt. Fram och tillbaka. Hit och dit. Och nu har jag bestämt mig. För att det inte blir någon riksträff i Göteborg i början av oktober för mig, vilken ni kan läsa mer om hos Bina HÄR. Jag var med förra hösten och det var superskoj att få träffa alla fantastiska Molly-donnor!


Men. Med en Stockholmstripp strax runt hörnet och en Indienresa i november, som vi håller på att försöka styra upp nu, plus lite andra halvlösa planer, så har jag hamnat vid punkten när man måste prioritera. Ett ytterst tråkigt ord men tyvärr tvingas man ju ta till det då och då… :o(
Hur ser det ut för er, har eller ska ni anmäla er till årets riksträff? Kram för nu!

12 kommentarer:

  1. Man kan ju inte göra allt! Så är det bara.. Måste säga att du var så fin i kjolen! Tycker det är snyggt med lite längre toppar till också, föredrar faktiskt det på mig själv :) Ha det gott! Kram

    SvaraRadera
  2. Ordet prioritera ger i alla fall många vuxenpoints ;)

    SvaraRadera
  3. Odd me: tack tack för komplimang om kjolen, är så ovan vid kjol så jag är lite skeptisk, men ska ge den en chans att vänja mig innan jag dissar. Kram!

    Helen: haha… och tjoho… inte ofta jag drar på mig vuxenpoäng… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Vad trist! Jag har skickat in en intresseanmälan och hoppas få komma med :-) Vore så skoj att träffa alla man bara sett i bloggarna...

    kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Vivvi: ja det är trist… hade superdupergärna velat träffa dig! Hoppas att vi kan få till det en annan gång stället. Och du kommer garanterat att få träffa ett helt gäng underbaringar i Göteborg. :o) Kram!

    SvaraRadera
  6. jag tycker också du är superfin i kjolen, måste bara vänja dig lite. Ser ju så smal ut i den. :-D
    Jag har intresseanmält mig men vet inte än om jag kan, är utomlands precis innan.

    Kramar!!

    SvaraRadera
  7. Kjolen är en hit på dig! Kul att se en sådan 'söt' kjol bli lite rockigare! Jag prioriterar också bort riksträffen, det är så mycket annats som händer och det är liiiite långt bort när man har små barn. Kramis!

    SvaraRadera
  8. Jag har intresseanmäld mig till träffen och hoppas att jag får en plats.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Lingon: smal låter ju alldeles ypperligt. :o) Kul med utomlands, och såklart blev jag nyfiken nu… :o) Jag är fortfarande lycklig efter min lyxdejt med er i lördags. Fy fan vad jag är glad att få ha vänner som er. :o) Kram!

    Lindiloo: tack vad fina komplimanger! Gör mig skitglad! Och nu påminde du mig om att du ska få ett mail av mig och Linda G i veckan… Så det kommer och jag tror du kan gissa vad det handlar om. :o) Kram!

    Hilde: det tror jag alldeles säkert att du får! Trista att missa dig igen… kanske det blir en tredje gången gillt någon gång hyfsat snart, jag hoppas på det i alla fall. :o) Kram!

    SvaraRadera
  10. Hej goding Jag har anmält mig men vet inte om plats finnes, kommer isådana fall sakna dig men jag har ju förmånen att träffa dig lite ibland ändå:)

    Kramar

    SvaraRadera
  11. Har också intressanamält mig, och håller tummarna för en plats :-) Synd du inte kan - nästa gång!

    Kram!

    SvaraRadera
  12. Fengxu & Tigern: kommer att sakna att vara där när det väl är dags. Men ni får se till att ta mängder av bilder och prångla ut i era bloggar istället så jag får vara med på ett litet hörn i alla fall… :o) Kram!

    SvaraRadera