Powered By Blogger

torsdag 11 augusti 2011

Efterlyses - två klänningar inom kategorin drömplagg

Jag hjälper gärna till att efterlysa Mollysar här åt andra. Men det får inte blir för mycket eller för ofta. För jag har ingen lust att byta bloggnamn till Förmedlingsservice a la Mollylandia, eftersom det inte känns så kul för mig som skriver och garanterat inte heller för er som läser. Det har blivit ett par stycken det senaste så nu känner jag att det behövs taggas ner lite på den fronten. Vilket jag gör med ett sista efterlysningsinlägg på en stund... :o)
Den här gången är det Rebecka som väldigt gärna skulle vilja få äga denna:...


... Up-to-me-ism strap dress, indigo i storlek 3. Det medan Viktoria skulle bli superlycklig över att kunna förgylla sin garderob med den här äldre finingen:


Taradiddle dee dress, royal. Som ska vara i storlek 1 eller 2. Är det kanske någon därute som har någon av dessa två klänningar inom kategorin drömplagg,som bara har blivit hängandes i garderoben och därför känner att det är läge att de får flytta vidare? Hojta i kommentarsfältet i så fall! Eller om ni hellre vill maila: oddjosanne@gmail.com så vidarebefodrar jag det till tjejerna. Kram!

4 kommentarer:

  1. Jag letar också efter Taradiddlen i royal, i storlek 3. Har någon den att sälja så får ni gärna säga till. Mvh Ingela

    SvaraRadera
  2. Vad du är snäll Josanne!!
    Kram Viktoria

    SvaraRadera
  3. Jag håller tummarna att ni alla tre lyckas få tag på era drömplagg. Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej
    Vet ikke om du har funnet den Up-to-me-ism strap dress, indigo i storlek 3. Ligger en annonse på FINN.no med Finnkode: 29448376 i storlek 4. Pris NOK 900.
    Lykke til:-)

    SvaraRadera