Powered By Blogger

fredag 19 augusti 2011

Mat före Mollysar & svar på en fråga

Foto från dagens provningssejour på AjaBaja kommer att dröja ytterligare med sin ankomst här. För tiden som jag hade tänkt lägga på att sortera upp bland de bilderna har jag istället spenderat slut på med hjälp av vovvenad, matshopping och vänskapssamtal.
Och nu vankas det ännu ett projekt som får slinka emellan. Nämligen matlagning. Som idag kommer att bestå av grillad lax med risotto på portabello. En klar favorit som tillsammans med hungrig tant placerar den aktiviteten med företrädesrätt.

Men istället så passar jag på att svara på en fråga innan spisen har blivit varm och jag kan börja röja loss där. För efter min förra provning av fall 2011 (vilket var i lördags) så undrade Innerjoin om Overcast jackorna har "budskapsbroderi" på ärmfickan? Jag kunde inte svara på det spörsmålet då men det kan jag nu:


Visst har den budskapsbroderi! Som lyder: ”done but I´m up for more” Och med den jackan i fokus kunde jag inte låta bli att själv börja fundera över en annan sak när jag såg den irl… Jag provade ingen av dem och det gjorde jag inte med förra höstens vinterjackor heller… Men. Är de inte exakt desamma? Såväl i modell som i färger? Eller är det bara jag som hallucinerar? Någon som vet? Nu kallar spisen, så over and, tack och hej för idag. God natt, sov gott & Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Tack gulliga du!! Jag som inte kunde vänta, luskade och fick reda på detta - och from i em så hänger det en sådan här i färgen Winter white!! Den är så fin!! Passar mig mycket bättre än NPC!! Jo, den är säkert likadan som förra årets, den heter ju samma (tror jag?)Fast broderiet fanns inte förra året, tycker det är en fin detalj - men hade varit ännu finare med en "tatoo" förståss. Kan meddela iaf att den är normal i storlek med dragning åt större. Ha det gott, och tack iaf för att du kom ihåg ;)

    SvaraRadera
  2. Jag ska kolla på den jackan i morgon. Tror att gummorna hade fått in den. Min Nylon Parker Coat har börjat gjort sitt......
    Och vilken god mat ni ska käka:) Kram!

    SvaraRadera
  3. Säger hej när jag kikar förbi! kram Linda / www.exklusivvardag.se

    SvaraRadera
  4. Innerjoin: haha… jag hade gjort detsamma, vem fixar att vänta när det kommer till Mollysar ;o) Den vita är absolut den finaste tycker jag, som har den färgen i en äldre variant (Traderaninjad förrförra vintern). Tack för storleksrapport. Kram!

    Linda: ajaj, illa :o( ja man kanske borde kolla skicket på sina vinterjackor… Och hålla tummarna för att de funkar ett år till i alla fall. Och för att du hittar en ny du gillar. Kram!

    Linda: hej tillbaka. Kram!

    SvaraRadera