Powered By Blogger

söndag 14 augusti 2011

Provning Odd Molly Fall 2011 – del 1

Innan jag drar igång lite visning av Odd Molly fall på småtjock tant som ligger mellan storlek 2 och 3 (närmre 3 om vi ska se det ur ett sanningsperspektiv…) så måste jag utfärda lite varningar.
Dels för att bilderna är i rätt mycket skitkvalitet; stundtals oskarpa och blandljuset gör det skitsvårt att kunna visa upp färgerna i deras exakta karaktär.
Dels för att det ser ut som att jag har slurpat i mig en hel flaska ättika innan provningen. Minst. Men om ni kan lyckas med att bortse från dessa aspekter, inklusive den extremt taskiga frisyren på proverskan, så kör vi igång nu directly:

















 

Rock-a-fellow silk slip dress, dark lilac 1400:-

Storlek 3. I så väl modell och utseende som storleksmässigt och vad gäller kvalitet så tycker jag att den är precis som de som kom i våras. Grymt läcker djuplila färg.



















Little wonders silk tank, dark lilac 1200:-

Storlek 4, vilket betyder att de är skitsmå. Annars en riktig fin lite top i samma silkesmaterial som rock-a-fellow.  



















Little wonders silk blouse, vintage rose 1200:-

Storlek 3. Ännu ett nytt sidenplagg som föll mig i smaken. Färgen är någonslags blandning mellan powder och gammelrosa, vilket enligt mig gör den enkel att matcha till väldigt mycket.



















Wunderwear seq long dress, lite rose 1800:-

Storlek 3. Snygg passform, skönt bomullstyg med blingdetaljer i form av paljetter lite här och var. Påminner lite om förra höstens Sexton strap dress, fast den här är nog snäppet snyggare om ni frågar mig.



















Checkout dress, white 1500:-

Storlek 3. Odd Molly goes sjukhuskorridor. Inte så skoj tunika alls. Däremot är den betydligt mycket snyggare i almost black och vintage chalk, som jag dumt nog inte provade. Men i förra inlägget finns en bild där den svarta figurerar, det är den som har chalkfärgat tyg runt halsringningen och rosa broderier på ärmen.

Det här är bara hälften av det som blev provat igår. Men eftersom Blogger lider av någonslags svårbotlig söndagssjuka just nu så orkar jag inte försöka bråka in fler bilder för tillfället. Men de kommer. Fast först efter att jag har fått beta av lite hushållsjox.
Så vi ses igen om ni har tid och lust. Är det något ni undrar om plaggen så är det bara att hojta i en kommentar så försöker jag svara så bra jag kan. Kram för nu!

8 kommentarer:

  1. Little wonders silk blouse ser riktigt fin ut.

    SvaraRadera
  2. Sååå kul att få se dina bilder och dina kommentarer!!!
    Speciellt den lilla silkesblusen och klänningen var superfina! Är det svart nertill på klänningen? Skulle den funka som klänning eller är det en underklänning?
    Jag gillar också checkout dress, men i vintage chalk istället... Jag håller med dig om att det blir sjukhus-känsla med allt det vita. Normalt gillar jag vitt, men det är nog modellen som är lite för lik en sjuksköterskeskjorta ;-)
    Ska bli kul att få se mer...
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Tack för jättefin provning! Little wonders tycker jag är jättefin. Tänker jag prova nästa vecka tror jag och wunderwear seq dress är ju ursnygg men känns lite somrig för min del. Kanske som underklänning. Jag provade checkout dress i vintage chalk och den tycker jag är myyyycket finare än den vita som kanske kan bli lite trist.

    Ser fram emot fler bilder

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Ja det kan jag hålla med om att det var lite Region Skåne över den sista =)
    Silk tank var fin men why oh why göra dem så pyttesmå och utestänga de som har stl 4 på riktigt?

    SvaraRadera
  5. Mmmm vilken snygg lila färg!!! nu måste jag VERKLIGEN påminna mig själv om att jag ju faktiskt inte använder de sidenunderkläder jag redan äger och därför inte får köpa några fler! Hur nu det ska gå till med den färgen??!!
    och Josanne, det kallas inte ättika , det kallas koncentration, hihi....
    Kram

    SvaraRadera
  6. Tack för bra provning och jag håller med Nena: inte ättika utan koncentration :) Måste kika på Check out dress i aml. black!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Tack för all bra information !

    Kram
    Lotta A

    SvaraRadera
  8. Sorry sorry att jag segar som en snigel på sömnmedel när det gäller att svara på kommentarer… :o(
    När det gäller Wunderwear så är det svart megatunt tyg nertill, jag är tyvärr inte så bra på material… och jag tycker nog att den funkar både som underklänning och klänning beroende på vad man har till. Skulle mycket väl kunna tänka mig den som megafin festklänning med rätt tillbehör.
    Checkout dress i vintage chalk är sååååå mycket snyggare än den vita!
    Storlekarna suger fett!
    Haha… så klart ni har rätt… vi pratar koncentration men erkänn att det ser mer ut som en rejäl ättikasup :o)

    SvaraRadera