Powered By Blogger

måndag 15 augusti 2011

Dagens med felande länk, trashade såklart & ett paket till

Känner ni igen er? I att man vissa dagar bara upplever sig som helt fucking fetfel. Trots att man luftar en favoritklänning och har på sig jeans och pjux som man verkligen hyllar och trivs i så kryper det i kroppen av den starka känslan att det inte stämmer. Alls! Precis så var det för mig idag. Iklädd denna ögonstens-stass:


Men det är just det, att känslan inte har sitt ursprung i kläderna, utan i det som omger dem. Kroppen och knoppen. För när jag började analysera så fann jag snabbt tre fel. Håret – alldeles för mörkt men framförallt åt fanderns för långt och därmed bara skittråkigt hängande i en riktigt urful ickefrisyr. Färgen – blekglåmig intill liknyans, inte så snyggt. Alls! Och den uppsvällda dallermagen som har bär en stark gemensam nämnare med att vara gravid i åttonde månaden.

Så vad gör man då åt sitt enorma missnöje? Jo man bokar en klipptid. Vilket jag gjorde så fort jag kom hem. Blekheten får jag fundera lite över – brun utan sol kanske, eller ett solariebesök… Hyfsat enkelt fixat det också med andra ord. Den tredje missbelåtenheten kräver betydligt mer åtgärder för att fixas till… så därför pratar vi inte om det just nu…
Utan istället kastar jag mig snabbt och relativt osmidigt rakt in i ett annat ämne, nämligen vad som fanns i mitt för dagen hämtade Schenkerpaket. Och det var…


… dessa Traderalickade jeansleggings. Trashade. Såklart! Jag tror faktiskt att jag har glömt hur hela jeans ser ut… Och som ett stort fint plåster på såren med olust över såväl Schenkerskickande puckosäljare som oönskat knasutseende så kom det även ett annat paket idag, som jag plockade upp på Ica på vägen hem:


Innehållet i det får ni se lite senare. För först ska jag glömma allt som har känts pissigt idag och packa upp det för lite provning. Så vi ses igen om ni vill. Kram!

8 kommentarer:

  1. Jaadå..känns allt igen må du tro! Frissan tror jag själv är ett suveränt sätt att känna sig mer tillfreds med sig själv. Brukar göra mindre "underverk", haha.. Skönt det gick bra med tråkresan o ett paket till desssutom! Spännande..
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Annelie: ja nu har jag dessutom lyckats öppna det. Jag är så barnslig att jag har svårt för att slita upp paket som är så här fina, jag vill först sitta och titta på dem ett tag innan jag sliter upp dem. Har provat och tjohoo de passar perfekt! Jag är supernöjd! :o) Nu ska jag bara plåta också, glömde visst det i glädjen. :o) Visar sen när jag gjort det. Kram!

    SvaraRadera
  3. Precis så känner jag mig just nu minus solbrännan, fick skaplig färg när jag var ute på Vinga häromdan :) Håret! Ser ut som jag har en mössa på huvudet, måste åtgärdas! Snygga leggings och vad nyfiken jag blev på det lila fina paketet :)) Kramar! Jo just det! Glömde säga att du ser superfin ut!

    SvaraRadera
  4. Hej
    Jag tycker att du är toppenfin i det mesta,men du slår oss alla på fingrarna när det gäller den lila klänningen!!!Skitsnygg är bara förnamnet.Kram från en tjej med hökblick/ Gunilla

    SvaraRadera
  5. Köp ett löshår med clips vettja. Sätter alltid i det när jag vill känna mig fin eller har en riktig bad hairday :-)

    Tycker i a f du ser lika fräsch ut som vanligt på bilden.

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  6. Jag tycker du är superläcker i den klänningen! (Hade på mig storasystern i samma färg idag, i den är det gott om plats för magen ;-))
    Spännande med paket...
    Kram Helena

    SvaraRadera
  7. Hej, Gosee short dress var så fin. Hur är rosafärgen? (ser ut som ljus laxrosa.)

    Kram

    SvaraRadera
  8. Odd me: mössa är ordet för exakt hur jag också känner mig på skallen. Klipptid nästa vecka, ska bli superskönt att få någonslags frisyr igen. Kram!

    Gunilla: haha… tack snälla, nu blev jag allt lite generad… :o) Kram!

    Vivvi: har faktiskt tänkt tanken, problemet är bara att det är skitsvårt att hitta rätt färg… :o( Men får väl leta vidare…. Kram!

    Helena: haha… ja gott om plats för magen är högprioriterade plagg för min del… :o) Tyvärr är storasystern för lång för mig, hade den men sålde… Den är sååå fin den också. Kram!

    Anonym: jag tycker att den rosa Goosen är lite mer åt pastellig rosa än laxrosa och mer färg än vad den ser ut att ha på produktbilden. Klart finare i verkligheten tycker jag. Kram!

    SvaraRadera