Powered By Blogger

söndag 14 augusti 2011

Dagens – i stort behov av hjälp

Korkat nog glömde jag mobilen hemma på laddning när det vankades utevistelse idag. Hade ju tänkt att mr Make skulle få ta ett gäng bilder på jeanskjolen som jag kom hemsläpandes med igår. Så nu blir det istället bara detta enda usla knäpp:


Lite lagom oinspirerad kombo kan tyckas. Och jag håller med. Men. Det här med kjol, som jag inte har haft på hur många år som helst känns det som, var inte det lättaste att få till med något annat i garderoben. Så. Jag är i stort behov av hjälp. Med vad jag ska ha till detta lilla kjolstyg… Vad är hiss och vad är diss? Vad brukar ni ha? Tacksam för all form av undsättning i detta ämne…

Det har varit en sjukt seg komadag här. Känns som om jag har vandrat igenom dagen i sömnen liksom… Tror att det till viss del kan handla om att jag är höstdeppad. Var blev sommaren av? Och en hel äcklig jävla höst och vinter strax runt knuten, kan man bli annat än helknäckt liksom… Ska dock liva upp den här kvällen med lite tacos som jag ska börja svänga ihop nu. See you! Kram på er!

14 kommentarer:

  1. Jag tycker du ska ha en kortare topp. Tror det blivit kuligare då.

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte kombon var jättefin. Jag blir också osäker på vad jag ska komba till kjolar av den där modellen. Känner mig obekväm med något lite längre och vidare över av någon anledning. Jag skulle nog ha en kort blus eller en enkel enfärgad top till den kjolen tror jag. Haystacken var jättefin till tycker jag...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Hmmm,
    du - ska - bara - vänja - dig - lite - vid - kjolen. :-D

    Prova med din fina multi anglais blouse till, shivers blouse, cc jacket, jerseytoppar + sjal?

    Kramar och nu ska jag kedja fast mig i köket...hungrig.
    L

    SvaraRadera
  4. Du är jättefin!!! Och jag tror som Lingonberrie, lite tillvänjning är vad som behövs...
    Kram Helena

    SvaraRadera
  5. ja så är det ju man måste bara vänja sig. o haystacken var snygg till. men en kortare hade inte heller varit helt fel på fina Josanne.

    SvaraRadera
  6. absolut Hiss!!
    mvh
    anna

    SvaraRadera
  7. Tycker du är jättefin i stassen som den är. Det du kan testa är med lite kortare toppar också:)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Korta toppar helt klart!!

    SvaraRadera
  9. Jag tycker att du är snygg i allt, så sluta racka ner på dig själv. Du säger att du är tjock, men jag som behöver gå ner (men inte lyckas), tycker att du har fina armar, du har en hals, du får ner benen i ett par Primebooths!!! Möjligen är det bara så att du känner att du inte trivs med ett par extrakilon, för jag kan inte se det du försöker beskriva på fina du:)

    En annan Helena än den här ovan

    SvaraRadera
  10. Ovanligt me dJOsanne i kjol, det blir hur läckert som helst. Kortare topp, CC jackan eller varför inte den ljusa? Finns massor emd möjligheter det enda jag inte själv gillar är för långa toppar över kjolen, passar int epå mig.

    KRAMISAR!!!!

    SvaraRadera
  11. Så fint ihop, fast jag känner igen problemet! Har också lite svårt o få till det ibland med kjol. Oftast är det snyggare med kortare top/blusar o koftor. Såklart en smaksak vad man gillar! Undrar om omlottöverdelen där (flärpen fram) om den är igensydd eller fladdrar den upp som tidigare?!
    Kram

    SvaraRadera
  12. Kortare topp så blir det skitsnyggt! Jag avbokade min kjol men nu ångrar jag mig nästan;) Kram på dig!

    SvaraRadera
  13. Mycket snyggt!!!! Vad har du för storlek på toppen?

    KRAM!!!!

    SvaraRadera
  14. Tusen tack snälla för kommentarer och tips! Ska testa med kortare plagg upptill även om jag mest är van vid längre, och trivs bäst i längre. Tror även att ni har lite rätt i att jag måste vänja mig vid kjolen lite också, för det kändes rätt knepigt att gå med kjol liksom… :o)
    Svar på frågor:
    - Annelie: den är hopsydd hela vägen så inget som flaxar alls på den. Vilket är ett stort plus tycker jag.
    - Naimiez: jag har 3 i haystacken. Jag är ju mer 3 än 2 nu för tiden, trots att jag förtränger det… :o)
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera