Powered By Blogger

söndag 14 augusti 2011

Avslöjandet – av de två Mollysar som flyttade hit igår

Haha… ja, jag kunde inte låta bli att skratta när jag läste vilket plagg ni trodde att jag knipsade med mig hem igår. För är jag verkligen så himla förutsägbar?... Eller var det kanske bara så att den vita Goseen faktiskt var den som var snyggaste på mig, av alla de provade plaggen på? Jag hoppas stenhårt på det sista, för är det så blir jag superglad… för visst var det den som låg och skvalpade i kassen,…


… tillsammans med en ganska otippad Molly, eftersom jag inte tyckte att den såg så speciellt kul ut på produktbilden. Men verkligheten sa något annat, och då det dessutom är ett plagg som jag har saknat fett i min garderob så slog jag till på…


… the jeanskjol. Som jag inte lyckades ta en enda vettig bild på under provningen igår. Och inte lyckades jag bättre nu, när den inte är på kroppen. Men provbilder kommer… inom en snar framtid, hoppas jag. Det var allt för nu. Take care. Kram!

9 kommentarer:

  1. Fina grejer! Den vita Goseen, vilket mtrl? Tunt "t-shirt"-tyg eller? Är den så tunn att den är genomskinlig? Den har jag inte ens noterat tidigare men nu när du visade den så blev det "smash" liksom...Tack för fin provvisning;o))
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Hihi... Mycket bra köp! Kram Linsan

    SvaraRadera
  3. Hej! tänkte bara kolla med din om en sak. Har du provat någon av Kenzas skinnjackor? Tror den benvita skulle vara fin till Molly kläder. Undrar hur dom är i storlekarna? Är dom stora, normala eller små? Eller nån annan som provat eller vet?? HJÄLP??
    Mvh Viktoria

    SvaraRadera
  4. Visst var den vita Goosen ursnygg på dig!! Roligt, så en kjol blev! Den ser mycket fin ut o hoppas du kan visa oss andra snart när den sitter på dig också! Lite sugen själv på den nämligen.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag gissade på Goosen för att den sitter som ett smack på dig! Nu ser jag fram emot bilder på dig i jeanskjolen.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Å vilka finingar! Jag slog till på kjolen i förrgår och Goosen i grått idag :)) som förövrigt satt skitfint på dig! Kram

    SvaraRadera
  7. Det var självklart alt 2; den var snyggast på dig.
    Och det är inget fjäsk, fast det vet du för du känner ju mig ;)

    Jag pillade också lite på jeanskjolen i fredags.

    SvaraRadera
  8. Tackar och bugar för kommentarer!
    Svar på frågor:
    - Camilla: det är ganska tunt t-shirttyg men absolut inte så tunt att den blir genomskinlig. Så enligt mig helt perfekt material, superskön att ha på sig.
    - Viktoria: jag har aldrig provat de skinnjackorna så tyvärr kan jag inte hjälpa dig här.
    Massa Kram på er allihop!

    SvaraRadera