Powered By Blogger

söndag 7 augusti 2011

Det här är så pinsamt att jag borde få stryk...

… och egentligen inte alls ta upp det här, just på grund av skammen... Men eftersom jag är lite kocko så gör jag det i alla fall. Berättar om ett plagg, en nykomlings-Molly som jag hade med mig hem med för ett par veckor sedan, och därefter helt har glömt bort. Eftersom jag har yrat runt och städat mig helt svettig i mysdressen så vill jag inte kränga på mig den här nu. Så därför får ni istället en bild från när jag provade den första gången. På Åhlens i Malmö i mitten på juni.


Timeless dress, grey

Fast det var inte då, utan någon vecka senare som jag adopterade den av en Mollysyster. Och. Alltså glömde bort den. Till jag hittade den i en påse nyss, oanvänd, oprovad och med tagen kvar. Vilket gav mig en välbehövlig knäpp på näsan. För att inte ha bättre minne än så borde ju rimligtvis betyda att man 1: har för mycket kläder redan och 2: att det är dags att börja använda hjärnan och inte enbart låta shoppingnerverna styra jämt… Så nu ska jag försöka mig på det greppet… Har ni gjort likadant någon gång; shoppat och glömt? Take care! Kram!

14 kommentarer:

  1. Jag har glömt så mycket viktigare än det..fniss..men det skriver jag dock inte om vad det var för fast det gått flera år sedan fadäsen hände så känner jag hur kinderna blir varma än idag...:) kram kram :)

    SvaraRadera
  2. *asgarvar*

    Njae.. jag brukar vara ganska het på det jag shoppar och hänger gärna upp det synligt så fort jag kommit hem.

    Grattis till ditt "fynd"

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Hehe -klart jag har :D Om jag inte genast hänger upp plagget väl synligt direkt när jag kommer hem vet man aldrig hur det kan gå. Det är ju så mycket annat som ska trängas i huvudet ;)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hahaha! Ja men gud, sånt har hänt mig också. Just när taggen sitter kvar har man ju lust att slå sig själv i ansiktet. Kram påre!

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Nej aldrig! Haha när jag ser dig så påminns jag om vad jag slängde in i garderoben för ett par veckoor sedan. En likadan, så tack för påminnelsen.

    Kramar från Eva Solid

    SvaraRadera
  6. Ja fy vad besviken jag blir när du dissar min tunika på det viset... Hahaha nej så kan det väl bli ibland.
    Framförallt har det hänr med barnkläder. Nämner inga namn på det barn som har alldeles för många ;)

    SvaraRadera
  7. Glömde... Tror du instämmer här:

    http://svt.se/2.27170/1.2492816/facebook_natanonymitet_maste_forsvinna

    SvaraRadera
  8. Hihi! Härligt att hitta fynd hemma :) Jag har ännu inte gjort det utan brukar snabbt använda nya plagg . Kram L

    SvaraRadera
  9. Ha ha ha! Du är så jäkla skön *s*

    SvaraRadera
  10. Haha… ingenting får man vara ensam om här i Mollylandia… inte ens sina mest übergalna grejer… ;o) Vilket ju är lite skönt faktiskt… att slippa vara helt ensam i tosseland… :o) MegaKram!

    SvaraRadera