Powered By Blogger

fredag 26 augusti 2011

Dagens på väg & bra idé eller bara skittrist?


Packad och glad. Redo att bege mig till la flygplats tillsammans med tatuerarmaffian, för att landa i Bromma om ett par timmar. Pluttedatorn är med i bagaget men eftersom det är ett fullspäckat program som väntar i helgen så vet jag inte hur mycket det kommer att bli bloggat.
Har en plan om att köra samma koncept som jag gjorde när jag var i Athen. Kortare inlägg på plats och längre redovisning med en hel hop bilder när jag är hemma igen. Vad säger ni om det?
En bra idé, eller blir det bara skittrist och totalt ointressant med en massa svammel och egobilder från mig i efterhand??? Ni får bestämma… ;o) Kram på er!

9 kommentarer:

  1. Kör samma koncept du :) Och ha en riktigt trevlig helg! kram

    SvaraRadera
  2. Låter jättebra! Ha det så kul! Jag hittade ett par Merino leggings sent på tradera igår, för en tunenlapp! För bra för att vara sant?? Hon hade höga omdömen i alla fall så det är bara att hoppas! De var stl 1 på dessa så jag får hoppas att de passar! Ha det så kul i Stockholm och tack för att du erbjöd dig att hjälpa mig! Kramar

    SvaraRadera
  3. Trevlig resa !

    Kram
    Lotta A

    SvaraRadera
  4. ha en underbar tur och gör som du tycker blir bäst för din egen del.)

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Förresten! velpottan här igen :)) Om du hittar merinosarna och de är små i stl tar jag tacksamt emot din hjälp i allafall :) Så jag inte blir utan i slutändan! ha det så bra! Kramar

    SvaraRadera
  6. Ha det nu så roligt!! Jag vill läsa allt efteråt, så bara lägg in!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Välkommen till Bromma! Vädret är underbart!
    Blogga som det passar dig bäst!
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  8. Ha så kul nu och blogga när du vill. Merino leggingsen sticks inget så de kan du slå till på:)
    Kram

    SvaraRadera