Powered By Blogger

tisdag 16 augusti 2011

Garderobsrensing väntar– tar er lite till hjälp, kanske...

Det garderobsrensas för fullt på en hel del håll här i Mollylandia för tillfället. Och eftersom det har fått mig att vakna upp och minnas att jag verkligen behöver göra detsamma, då min Mollyrob snart exploderar, det lär behövas våld av grövre slag, som minst innefattar en kofot eller två, om jag ska få in ens ett enda plagg till. Så nu skriver jag till garderobsröjning på min att göra-lista över dagens projekt.


Över 40 Mollysar har redan fått flytta under det här året men eftersom nya har tagit deras plats nu så krävs det alltså ytterligare ett rejält djupdyk med sorteringsglasögonen på. Jag vet att det finns en del som jag tvekar kraftigt om huruvida de ska få stanna eller flytta. Så därför tänkte jag ta er lite till hjälp, kanske… eftersom det i så fall förutsätter att ni vill ha något av det jag äger.

Jag tänkte nämligen att rakt av sälja det jag tvekar över om någon skulle vara intresserad av just de plaggen. Allt jag har i min Mollyrob och som jag har produktbilder på finns i bildspelet ”I min Mollyrob” i högerspalten. Därmed INTE sagt att jag säljer vad som helst.
Det finns trots allt en hel del som aldrig får lämna, som till exempel mina Taradiddlar, maxiklänningar och andra finare klänningar, skinnjackor, ett par av wraparna och en del annat... Och: Skambud undanbedes!

Annars är det bara att hojta vad ni är intresserade av och gärna hur mycket ni är villiga att ge… Dags att dra igång operation rensning. Så Kram för nu! Take care!

15 kommentarer:

  1. Hii-hii! Sålde just några plagg till en kollega på jobbet så jag fick lite roliga fickpengar. Perfekt. Kan fortfarande njuta av plaggen... fast på henne. Hon är gravid och Molyssarna är ju kanonsöta även på gravida. Ska kolla din garderob. Vi har ju samma storlek. Kram!

    SvaraRadera
  2. Åh vad mycket fint där gömmer sig. Den som mina ögon fastnade för var den lila siden wrapen, crysalisen. Så fin...men jag ska inte. Och du ska behålla den.

    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Jag är intresserad av en hel del;

    - Livingliving i grönt eller brunt, eller vilken färg det nu är!
    - Housetrucker dress
    - Nymph dress
    - Sidentunikan med lång ärm, den grå
    - Lulu dress i svart
    - Den lila tunikan från "Burn Baby Burn"

    Om du kan slita dig från någon av dessa kan du väl maila mig pris och storlek?

    Kram

    NewYorker
    brus1@hotmail.com

    SvaraRadera
  4. det är nu man ska börja blunda alltså? :) <3
    Måste rensa mer jag med....

    KRAMAR

    SvaraRadera
  5. Jösses så du gör..!! Blir alldeles förskräckt, fniss. Jo jo, ibland måste man ju "göra något"! Röda Nymphen är klart lockande men det är såklart försent för den! Annars är jag intresserad men ställer ändå frågan, som brukar vara fri.. Du har min mail i sådan fall o säger vad du skall ha. Antar det är min storlek..
    Kram o lycka till med detta jätteprojekt!

    SvaraRadera
  6. Undrar om man får större behov att rensa på hösten :) Din lila scarf scarf skulle inte sitta fel :) Har den i grått och den är välanvänd både av mig och katterna. Jeansjackan med fjälilen om den är i stl 3. Ha en fin kväll! Kram

    SvaraRadera
  7. Ja du vet ju att jag drömmer om de du inte tänker skiljas från ;)
    Men den där fina starkrosa tröjan som är virkad gillar jag (heter den 9th sweater?)
    Ja jag gillar det mesta men, men...
    Helen på jobbet

    SvaraRadera
  8. L8: fickpengar är aldrig fel… tyvärr blir mina oftast omvandlade i nya Mollysar snabbt som attan… karaktär och sånt? Nix inte jag inte! :o) Kram!

    Lingon: japp den kommer jag nog aldrig att sälja… sorry men bra ändå ju efetrsom du inte ska… ;o) Kram!

    NewYorker: nymphen och den svarta disktrasan, för det är dish blouse och inte Lulu, vill inte flytta. De andra måste jag fundera över… undrar lite vilken sidentunika du menar… är det den med vida armar, kommer inte på namnet… så har jag den i både ljusgrått och lite märkare grå… Funderar över natten så mailar dig imorgon. Kram!

    Tina: haha… ja det är så jag gör hos er andra som säljer… blundar. ;o) Kram!

    Annelie: sorry men röda nymphen är inte det minsta benägen att lämna min garderob… men som sagt såklart är frågan fri. Hoppas du får tag på den på annat håll. Kram!

    Odd me: sorry vännen… scarf scarf och jag är liksom bundis för livet och jeansjackan delar jag med mr Make, han som betalade så jag lär bli utslängd om jag säljer den. Hjälper dig att hålla span efter dem till dig från andra ställen istället. Kram!

    Helen: japp jag vet… och icke flyttbar, som du vet… blir lite osäker på tröjan du menar för jag har en 9th i rosa men den är ljusrosa. En stickad sak. Är det den så sorry vännen, håller benhårt i den… Vi får höras om fredag. Kram!

    SvaraRadera
  9. Fickpengar tlll nya saker.. Som en liten Molly :-) Tänkte köpa den i OddMollyButiken men kunde inte hålla mig. Säljaren sa att just den jag prova gick som smör i solsken (ja, jag vet att jag är lättlurad)... Sedan lite middag och bio med vän. Vad jag köpte? Det säger jag imorgon :-) Kram!

    SvaraRadera
  10. L8: haha, det där känns igen… väldigt väl! ;o) Nyfiken… Kram!

    SvaraRadera
  11. Jag köpte:

    -Little wonders silk blouse, vintage rose

    ... och förra veckan köpte jag:
    -Imrime Tunic, chalk

    Kram!

    SvaraRadera
  12. L8: bra val! Båda två! Kanske man får chans att se en av dem irl nästa helg?... :o) Kram!

    SvaraRadera