Powered By Blogger

måndag 8 augusti 2011

Hatar att vänta, dagens & cliffhanger till nästa inlägg

Vi skulle egentligen ha hämtat hem lilla Muffin katt idag. Runt 14 mil härifrån. Men vår bilskjuts fick förhinder, vilket vi inte fick veta förrän det var lite för sent att börja styra om med tåg istället. Så nu får vi vänta till imorgon. Vänta är INTE min grej. Jag hatar att vänta. Så för att sluta med det och istället få något annat att syssla med så blev det långpromenix med mr Make och vovvar, följt av storshopping av frukt och grönsaker på torget i vår håla. Några bilder under spatserturen blev det inte. Däremot dessa kameraknäpp av min stass of today:




































Jag har fått lite frågor om mina halsband och önskemål om att visa lite mer detaljbilder på dem så därav att de också fick lite egenplats här. Vilket även kan funka bra som cliffhanger till det inlägg jag har i skallen att jag ska kasta ut här senare ikväll… För de två som jag hade på mig idag har kamrat Anestis gjort.

För han är inte bara tatuerare, han är även en massa annat, till exempel självlärd trähalsbandsdesigner… Och eftersom jag har fått frågor om mina så har jag tillfälligt beslagtagit tre stycken till, innan någon annan hinner norpa dem eftersom han har dem till salu, och som jag alltså därmed tänkte låta er få förstatjing på… Så I will be back. Och kanske ni med om ni vill.... :o) Kram för nu!

4 kommentarer:

  1. Vad coola! har ju sett den men hade inte en aning att det var han som gjort dem. Hälsa och säg att här gillas de skarpt!
    Man kanske får köpa ett om man är snäll?

    SvaraRadera
  2. Hej sötan! Vad är det som händer egentligen..?! Hur många tråkiga "anomyma som vräker ut sig en massa strunt finns det?..hmm, trist är förnamnet!!
    Hur eller hur, förstår du är o Mr.Maken är ivrig för nya familjemedlemmen.. Just idag har jag på något vis lyckas få min stora önskan/vilja igenom att en liten katt skulle platsa utmärkt här! Stora frågan är dock, KAN MAN DET?? Vi har ju två livliga "glada hundar"..!! Något inlägg från din sida eller någon annan vore högt önskvärt från min sida. Förstår givetvis tiden inte räcker till för allt men slänger ut en öppen fråga ändå..
    KRAM KRAM
    Ps,skrivande o läsa igenom tar enorm tid för mig..känns väldigt svårt!Ds

    SvaraRadera
  3. Fin Stass och superläckra halsband! Nu har du inspirerat mig igen :) Ziperallen är här :)) Haha vilket plagg :D Kramar

    SvaraRadera
  4. Helen: klarar du av att vara snäll då… ;o) Försöker hinna plinga dig under dagen. Fattade inte riktigt ditt sms… trögtant… Kram!

    Annelie: vi har ju både hundar och katter och det funkar. För det mest i alla fall för en och annan liten fajt blir det. Vi hade katterna först och skaffade hundarna sen så jag vet inte hur det funkar att göra tvärtom. Men det sägs att det är lättare att andra djur accepterar en bebis än en redan vuxen. Får väl se nu när vi får hem lillkatten idag. Lovar att rapportera. Kram!

    Odd me: haha… ziperallen… den hade jag nästan glömt. Tror den blir superkanon att hemmalulla runt i till hösten. Fast snygg är den inte. ;o) Kram!

    SvaraRadera