Powered By Blogger

måndag 15 augusti 2011

Nu har jag dessutom lyckats öppna det…

… paketet som jag flashade i förra inlägget. Det tog en stund, jag är nämligen så barnslig att jag har svårt för att slita upp paket som är så här fint inpackade, jag vill först sitta och titta lite beundrande på dem ett tag.
Kanske för att när de väl är öppnade så får man aldrig mer se dem igen. Det fina är liksom bara här och nu. Lite av att gripa stunden, innan den flyr för evigt…

Knasigt? Ja som fan, för jag hör ju själv hur helkocko jag låter när jag läser vad jag just skrivit… :o) Men det bjuder jag på! Inte minst för att innehållet i silkespappersinpackningen passade. Perfekt till och med! Vilket gjorde mig så löjlolycklig att jag glömde bort att bilddokumentera när jag hade plaggen på mig. För det handlar om två likadana Mollysar, men i skilda färger.

Så nu får ni bara se en del av dem i galgat tillstånd. Men garanterat dyker de upp som dagens stassar inom en relativt snar framtid istället. Jag pratar om dessa:


Prairie short strap dress, almost black & dark powder

Och eftersom jag tycker att historien bakom hur de landade här så klockrent ringar in den osjälviska omtanke för andra som förekommer här i Molly-landia så ska jag dra den lite kort här och nu:
Jag klickade hem den svarta Prairien från Campadre förra veckan, vilket jag skrev om HÄR. En stund efter får jag ett mail från en kär vän och Molly-syster som har den till salu till ett betydligt lägre pris. Hon erbjuder mig att köpa hennes istället. I samma veva avslöjar hon att hon även tänker sälja den i dark powder, som jag spanat efter, trots att det kanske inte är min färg så där helt och hållet…

Så jag avbokar den svarta på Campadre, vilket gick utmärkt, så vet ni det inför kommande ångerklick där... :o) Och så kom det sig alltså att det blev två istället för en, och nu istället för sen. En vändning som jag är supernöjd med!
Tusen tack finaste för att du tänkte på mig! Och Kram till er allihop från mig för nu!

7 kommentarer:

  1. Underbar historia och fina köp! Kram L

    SvaraRadera
  2. Två underbara plagg till en underbar tjej!

    kram

    SvaraRadera
  3. Men vad härligt..två stycken !! Förstår om du är lycklig..Jag väntar hem en Wigwam i lite lilac,,hoppas att den kommer i morron..behöver lite tröst..har jobbat så förbannat hårt den senaste veckan..
    Synd att du inte bor närmare, jag tror banne mig att jag hade anställt dig då i min Dressmann butik..du hade nog livat upp hela stället :)
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  4. Har båda, så jäkla fina båda två! Den i dark powder är något svårare att matcha men det klarar du säkert alldeles utmärkt:) Och apropå tidigare inlägg, du kanske kände dig smäckful men så är det ju inte! Du rockar din dagens som vanligt!! Bara 11 dagar kvar förresten:) Kram!

    SvaraRadera
  5. Snyggt jobbat och grattis! Jag har den där lilla saken i fyra olika färger och älskar dem :) och jag härmar Linda: du var visst skisnygg i förra inlägget!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Så roligt du är nöjd! De är så fina o på dig passar ju dessa klockrent, det vet jag ju! Så glad för din skull!
    Kram hjärtat!

    SvaraRadera
  7. Linsan: tack! Och Kram!

    Lingon: tack vännen! Kram!

    Anette: Vad kul att du fick tag på en lila wigwam, grattis! Ja hade vi bott närmre och jag fått ett jobberbjudande av dig så hade jag nappat direkt. Har en idé om att det hade varit kul att jobba i butik, har aldrig gjort det men det känns som något som verkligen hade passat mig. Kul med en herrbutik dessutom… hade varit skitskoj att få hjälpa herrar till snygg klädstil… jaja, jag får väl drömma vidare om det… :o) Kram!

    Linda: 11 dagar, ja det går snabbt nu… kul! Hann aldrig plinga igår, var och hämtade mr Make vid tåg och sedan vart det hux flux skitsent. Försöker ikväll istället. Kram!

    Frösötös: nu har jag också alla 4 färgerna. Problemet är bara att de jag hade sedan förra sommaren är för små… :o( Men någon dag SKA de passa… :o) Kram!

    Annelie: tack vännen! För allt! Kram!

    SvaraRadera